Uz American Express® karticu za obrtnike do jednostavnijeg i efikasnijeg poslovanja

Izgradnja profitabilnog biznisa ne podrazumijeva samo uložen trud i rad, poznavanje ciljane skupine kupaca i odličnu uslugu/proizvod, već upravljanje financijama poslovanja, odnosno svim troškovima povezanim s poslovanjem obrta.

Svaka vlasnica obrta suočava se s brojnim financijskim izazovima. U današnje neizvjesno doba poslovanja, važno je održavati likvidnost poslovanja. Plaćanje računa, kupnja robe ili usluga i ostali troškovi, zadaju svakodnevnu glavobolju. Zato je svakoj vlasnici obrta poznato koliko znači ušteda vremena i jednostavnost financijskog poslovanja.

American Express kartica za obrtnike

American Express kartica za obrtnike posebno je osmišljena kako bi svakoj vlasnici obrta učinila svakodnevno poslovanje efikasnijim, jednostavnijim i bržim.

Uz ovu karticu ostvarujete brojne financijske pogodnosti, dodatnu sigurnost, kao i niz posebnih pogodnosti od kojih izdvajamo:

  • American Express kartica za obrtnike pruža vam mogućnost plaćanja računa s odgodom bez naknade uz produljeno dospijeće naplate od čak 20 dana, za razliku od uobičajenog roka od 8 dana.
  • Obročna otplata do 24 rate bez kamate i naknada još je jedna prednost ove kartice, kao i mogućnost jednostavnog podizanja kredita za kupnju roba i usluga Privredne banke Zagreb d.d., bez jamaca i učešća pri čemu su kamate na kredit porezno priznati rashod poslovanja obrta. Osim toga, korištenjem kredita putem American Express kartice za obrtnike ostvarujete pravo pretporeza za kupljenu robu i usluge.
  • Uz American Express karticu za obrtnike kao sredstvo bezgotovinskog plaćanja na raspolaganju vam je 55.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i više milijuna u inozemstvu. Uz to, obrtnici imaju mjesečnu specifikaciju troškova za svakog dodatnog korisnika, uvid u kvartalna izvješća o potrošnji kao i godišnji pregled računa, što omogućuje lakše praćenje potrošnje po korisniku, prodajnom mjestu i vrstama prodajnih mjesta.
  • Poznato je da obrtnici za potrebe svog poslovanja mnogo putuju. American Express kartica za obrtnike nudi vrhunsku razinu sigurnosti jer vam pruža osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, kao i putno osiguranje.
  • Dodatna pogodnost za obrtnike je program nagrađivanja kroz program uštede Obrtnik, s kontinuiranim posebnim pogodnostima kod odabranih partnera za dodatnu uštedu u poslovanju.

PBZ Card vodeća je kartična tvrtka u Hrvatskoj i ekskluzivni izdavatelj American Express kartica za naše tržište. Svojim korisnicima nudi brojne pogodnosti – ako još niste, postanite i Vi korisnica American Express kartice za obrtnike, bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja i osigurajte si lakše i efikasnije poslovanje.

Izvor i foto: PBZ Card

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

networking doručak o prodaji_

Uz savjete ovih stručnjaka nećete imati probleme u prodaji

Prodaja je ključni element u opstanku svake tvrtke. Ipak, često zadaje muke. Organizacija efikasnog prodajnog procesa malim se poduzetnicima čini kao...