Poliklinika Mazalin sinonim za vrhunsku opremu i kvalitetnu uslugu

Polikliniku je 2011. godine otvorila doktorica Tihana Mazalin, specijalistica ginekologija i porodništva. U 10 godina rada i više tisuća zadovoljnih klijenata, Poliklinika Mazalin se profilirala kao kvalitetna i cijenjena poliklinika za žensko zdravlje. U nekoliko posljednjih godina narasli su od dvoje do čak 16 zaposlenih, koji svjedoče širenju tima i proširenju usluge pod vodstvom izvršne direktorice Matije Matee Stojić, kćeri doktorice Mazalin koja se nakon provedenog vremena u korporaciji ipak odlučila vratiti u obiteljski biznis.

Poduzetna majka, poduzetna kći

Stručnjakinja za ljudske resurse brzo je krenula u restrukturiranje male ordinacije i od nje napravila poznatu polikliniku. Osim što je proširila ponudu usluga, pomogla pronaći vrhunske stručnjake i napraviti od poliklinike brend, zaslužna je i za investiranje u prostor i opremu. Danas je Poliklinika Mazalin moderna poliklinika s vrhunskim uređajima i kvalitetnim doktoricama.

Profesionalna ekipa iz poliklinike nije stala ni u pandemijskom dobu, kad su mnoga poduzeća i poslovanja bilježila gubitke. U Mazalinu su vrijeme proveli investirajući u nove uređaje i drugu tehnologiju i usavršavajući se. Tim sastavljen većinski od žena svakodnevno oduševljava svoje pacijentice.

„Poliklinika je predivna, sve je moderno, čisto, puno časopisa za čitanje. Naručila sam se i na ultrazvuk dojke odlično mi je da mogu i taj pregled napraviti na istom mjestu,” otkriva pacijentica Maja.


Pročitajte više: Matija Matea Stojić otišla iz internacionalne kompanije i obiteljski biznis transformirala od male ordinacije u ozbiljnu polikliniku


Najmodernija ultrazvučna tehnologija

U Mazalinu su ovu godinu započeli ulaganjem u vrhunski uređaj SonoScape P40 koji dolazi iz Hong Konga, a ocijenjen je jednim od najboljih ultrazvuka na svijetu, koji proizvodi jedan od deset najvećih proizvođača na svijetu. Uz njega moguće je dobiti 2D, 3D i 4D sliku uz visoku kvalitetu, brzo i jednostavno. Uređaj uz veliku preciznost pomaže dijagnosticiranju zdravstvenih problema, a specijaliziran je za abdomen, dojke, ginekologiju i vođenje trudnoće.

“Pregled kod doktorice Tihane Mazalin je praktički bezbolan, izuzetno visoka razina znanja i profesionalnosti. Vrhunska dijagnostika i pomoć pacijentu. Definitivno naj-ginekolog za preporuku, ” ističe pacijentica Gorana.

Osim SonoScapea P40, Poliklinika Mazalin unaprijeđena je i novim uređajem Voluson S8 tvrtke General Electric koji upotpunjuje uslugu dijagnostike i profesionalnih pregleda.


Pročitajte više: Liječnica otkriva sve što trebate znati o policističnim jajnicima!


Na Health&Wellness Day-u brinemo za žensko zdravlje

Vrhunske usluge poliklinike Mazalin moći će isprobati i posjetiteljice našeg Health&Wellness Day-a koji će se  održati 27. studenog 2021. godine u Tuheljskim toplicama u organizaciji Women in Adria. Svim posjetiteljicama osiguravamo u našem goodiebagu i poklon poliklinike na Vašu i našu radost.

Na Health&Wellness Day prijaviti se možete i vi, do 22. studenog, a sve informacije dostupne su ovdje.

Prijavite se!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -