Zagrebtower proslavio sedmi rođendan

Zagrebtower je u četvrtak, 13.11.2014., organizirao tradicionalnu godišnju zabavu za zakupnike, prijatelje i partnere povodnom svog sedmog rođendana.  Za veseli, plesni ugođaj pobrinula se Pamela Ramljak i njezin bend Andersoni, koji su svojim opuštenim, vedrim i profesionalnim nastupom oduševili sve prisutne.

Zagrebtower nudi ugodnu radnu okolinu i atmosferu

„Rođendanski party je idealna prilika za okupljanje i međusobno upoznavanje zakupnika, jer su kontakti naš najvrjedniji resurs. Naša želja je da svi zakupci u Zagrebtoweru imaju ugodnu radnu okolinu i mjesto za boravak. Stoga ulažemo dodatne napore u popratne sadržaje te radi naših zakupnika gradimo loyalty program, organiziramo druženja i veliki godišnji party“,  rekao je CAIMMO voditelj Zagrebtowera Darijo Stuparić.

U ugodnom okruženju uz catering i piće, svi gosti su imali priliku osvojiti izvrsne nagrade koje su darovali zakupci Zagrebtowera. Tako su se sretni dobitnici razveselili darovima poput slatkih paketa firme Mondelez, uslugama kozmetičkog salona Bling Bling i frizerskog salona Patiz, poklon bonu kemijske čistionice Viva i polici osiguranja ERGO Dom, a najsretniji dobitnik je osvojio glavnu nagradu –  godišnju članarinu u TOWER FITNESS-u.

Gdje je Zagrebtower i što nudi?

EUROPOLIS ZAGREBTOWER d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Radnička cesta 80, je dio CAIMMO grupe, vodeće tvrtke za nekretnine u Srednjoj i Istočnoj Europi. Zagrebtower kao poslovna zgrada zadovoljava visoke svjetske standarde izrade te tako svojim zakupcima pruža optimalnu iskoristivost prostora, fleksibilnost i ugodno radno okruženje.

 

 

 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...