Započeo TEDxZagreb BUILD.FUTURE.NOW.

Danas je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i službeno započeo najveći događaj u regiji, BUILD.FUTURE.NOW., koji će kroz govore 20 renomiranih pojedinaca inspirativno djelovati na više od 600 sudionika koliko se prijavilo na ovaj događaj.

Pozitivno gledanje prema budućnosti

Pokrovitelj ovog događaja je Grad Zagreb, a tijekom današnjeg poslijepodneva svoje će ideje vrijedne širenja sa sudionicima u četiri sesije, između ostalih, podijeliti Mate Janković, Helena Bulaja Maduni, Ivan Stamenković, Matija Cetinić Frankos, Sonia Živković, Marina Orsag, Cristel Carrisi, Ivan Đikić i brojni drugi.

TEDxZagreb BUILD.FUTURE.NOW.

Zajednička karakteristika govornika i publike je pozitivno gledanje prema budućnosti i htijenje da sve svoje napore usmjerimo prema izgradnji bolje budućnosti kakvu zaslužuju generacije koje tek dolaze.

Ovaj jedinstveni događaj svojim će glazbenim nastupima uljepšati Atomic Dance Factory, Antonela Doko, Mia Dimšić i Luminize.

TEDxZagreb BUILD.FUTURE.NOW.

TEDxZagreb je dio globalne digitalne platforme TED koja je utemeljena još 1984. godine, a svoj pravi procvat je doživjela 2006. godine osvajanjem digitalnog prostora. U svijetu djeluje preko 200 TEDx timova od kojih je čak 13 u Hrvatskoj. TEDx timovi djeluju širom svijeta u skladu s pravilima TED organizacije i fokusirani su na pozitivno i inspirativno djelovanje u svojim zajednicama kroz širenje pozitivnih ideja.

Foto: TEDxZagreb

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

oporezivanje napojnica

Napojnice se oporezuju? Da, ako plaćate karticom

Udruga Glas poduzetnika ovim se putem želi osvrnuti na regulaciju poreznog tretmana napojnica. S obzirom na sve češće korištenje kartičnog plaćanja...