TEDxZagrebSalon: Vizionar ili lider

Green room u inovacijskom centru pun ljudi: održava se sastanak za pripremu TEDxZagrebSalona!

Riječ je o TEDx događaju koji se održava u suradnji  s HUB385 i američkim fakultetom RIT Croatia, tijekom kojega se njegovi studenti uče event managementu, produkciji i financijama, pod vodstvom iskusnih mentora TEDxZagreba: Karla Matića, Ivane Božićević-Tandare, Marine Perić, Zorana Pamića, Mihovila Rore i Krešimira Supeka.

Jedna od govornica i Ivana Matić

Tema TEDxZagrebSalona su uspješna vodstva i vizije na temelju čega su odabrani relevantni govornici koji nam donose inspirativne govore temeljene na njihovim karijerama i poslovnim uspjesima u nadi kako će njihov primjer potaknuti TED publiku na pozitivan razvoj.

Govornici su Goran Čandrlić, suosnivač tvrtke KISHA koja proizvodi pametne kišobrane, Ivana Matić, osnivačica web portala Women in Adria, branda za žene u biznisu, Ivana Ninčević Lesandrić, saborska zastupnica i osnivačica Poduzetničkog centra Solin iz kojeg je potekla Steora, pametna klupa na solarnu energiju te Izet Ždralović, suosnivač razvojnog tima MicroBLINK, koji su stvorili poznatu smartphone aplikaciju PhotoMath.

Na eventu će kao glazbeni gosti nastupiti Dinamit Duo (Juraj Markač i Toma Šimunić) gypsy swing gitaristi iz Zaprešića, te beatboxer Miles Anthony Paulić.

Ovim događajem posebno obilježavamo 20 godina djelovanja američkog sveučilišta  RIT Croatia u Dubrovniku i Zagrebu. Posebnost TEDxSalon tipa licence je što se nakon uvodnih govornika uključuje publika u razgovor na temu događaja. Moderatorica događaja je Jelena Pajić.

TEDxZagrebSalon održat će se 20. ožujka 2017. u HUB385 s početkom u 18 sati, a ulaznice možete nabaviti putem Entrio sustava na linku. Studenti ostvaruju pravo na popust od 20 kuna, ako pošalju presliku svoje X-ice na e-mail adresu [email protected]. Više informacija možete pronaći na web stranici  TEDx Zagreb ili službenom Facebook eventu.

Foto: TEDx Zagreb

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

orka grupa

Povezali se Fisherija, the meat, Wine&Friends i Mesoprerada

Dobro poznata društva Bosnić, Fisherija, Slavonica i LU-MA Ekskluziv povezali su se u ORKA Grupu kako bi zajednički osnažili tržišnu poziciju...