Što smo naučile u Novom normalnom? Zaposlenice BIPE podijelile svoja iskustva!

Novo normalno donijelo je mnogo toga što donedavno nitko nije mogao predvidjeti, a novim su okolnostima posebice bili pogođeni oni u svakodnevnom kontaktu s većim brojem ljudi. Ipak, opasnost od zaraze nije omela brojne hrabre ljude da nastave dolaziti na svoja radna mjesta i davati svoj doprinos da se tempo života nastavi na način na koji smo navikli. Jedne od njih su i djelatnice u BIPINIM trgovinama koje, uz sve sigurnosne mjere, nisu zaboravile da osmijeh i optimizam mogu osvijetliti dan i u najcrnjim trenucima. Tri zaposlenice BIPE svoja su iskustva iznijele u najnovijem broju BIPINOG BC mag časopisa, a ono što su posebno istaknule je osjećaj odgovornosti i brige za svakog kupca.

Povezano:

Tri zaposlenice BIPE podijelile svoja iskustva

Uz ono što ih veseli, u čemu nalaze inspiraciju i što ih pokreće kroz svaki dan, Jelena, Dragana i Josipa ukratko su prenijele atmosferu za vrijeme najdužih dana epidemije, što su iskusile s kontaktu s kupcima te što sve nesvakidašnje primjećuju u odnosu na ranije. Možda najveća promjena koju su uočile su nove navike svojih sugrađana u smjeru veće brige i osviještenosti o higijeni, veće potražnje za higijenskim i dezinfekcijskim sredstvima, ali i nova razina discipliniranosti u poštivanju pravila sigurnosti. Svaki je dan donosio drugačije izazove, neka nova pravila, neke nove strahove, no optimizam i kolegijalnost bili su most za prevladavanje i najtežih situacija.

“Uzajamna pomoć i podrška praksa su u BIPI svaki radni dan bez obzira na krizu, ali u ovakvim trenucima dodatno nas je motivirao osjećaj zajedništva. Svim kupcima je u interesu bilo što efikasnije i što brže obaviti kupovinu, stoga smo nastojale dati sve od sebe kako bismo im to i omogućile. S istom praksom nastavljamo i dalje te se nadamo da će sve ovo ubrzo biti iza nas te da što prije vratimo bezbrižnost i slobodu” – poručile su ponosne BIPINE djelatnice.

Briga za zdravlje i dalje ostaje na najvišoj razini prioriteta u BIPI, kao i praćenje najnovijih trendova i novosti u asortimanu dostupnih proizvoda, o čemu se može više pročitati broju BC maga za ljeto – LJETNOM BROJU BC maga.

BC magazin je dostupan u svim BIPA poslovnicama i besplatan je uz BIPACARD karticu. Za one koji nemaju karticu cijena časopisa iznosi 3.90 kn ili ga mogu prelistati u digitalnom obliku.

Foto: BIPA

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

arhibau 2023 otvorenje

Otvoren ArhiBau 2023.! 6 dana promicanja kulture održivog razvoja

U svom već trećem izdanju, ArhiBau nastavlja misiju promicanja kulture građenja i održivog razvoja. Ovogodišnji sajam održava se istovremeno sa sajmovima...
- Advertisment -