Rijeka 1.2.2019: Fashion networking by WiA & Tekstila

Drage naše, evo nas i u Rijeci! Ovog puta družimo se kod naše članice Maje Tomažić Jakumatović, u njezinom showroomu-u “Tekstila”. Pridružite nam se u petak, 1. veljače od 17h do 19h na neformalnom druženju i upoznavanju. Dobrodošle su WiA članice kao i oni izvan Women in Adria mreže!

Što vas očekuje?

Veselo druženje uz slane zalogaje i pjenušac te Majino zanimljivo izlaganje. Saznat ćemo nešto o suknjama kroz povijest te kako ih kombinirati za razne prigode. Maja će nam također otkriti i pregršt modnih savjeta.

Popusti

Za ovu prigodu, domaćica je pripremila i posebne popuste za kupnju tkanina kao i modni kutak Myhappyskirt  s popustima i do 50% za kupnju modne odjeće i dodataka. Dočekat će vas i poklon bonovi za nove kreativne radionce koje planiraju.

Majina (modna) povijest

Rođena je 11.2.1975 u Rijeci. Bavila se modnim dizajnom dugi niz godina pod imenom Marcia, nastupala na više od 60 modnih revija po Hrvatskoj. Dobitnica je Nagrada za najbolju kolekciju u klasi pret-a’-porter te za najbolji dizajn 1997.  TTF-a na Fashion Newsu u Rijeci,. Dobitnica je i nagrade za dizajn 2000.g. na manifestaciji “Ljepote iz Hrvatske” Talijanske škole mode “Callegari”.  Maja živi modu, a to ćemo otkriti i na njezinom predavanju i druženju. Jedva čekamo!

Ulaz je besplatan pa ljubazno molimo da na vrijeme javite ukoliko ne stižete doći. Broj mjesta je ograničen, preporučujemo što raniju prijavu.

Lokacija:  Ivana Grohovca 3a, Rijeka, dućan “Tekstila”