Provedite vikend u prvoj hrvatskoj surf kući i uživajte u standuppaddlingu – najbrže rastućem sportu današnjice

standuppaddling

Da je SUP (standuppaddling) najbrže rastući sport današnjice znaju i oni koji ne prate sport. Ovo je sport u kojem možete u potpunosti opustiti tijelo i um. Radi se o veslanju na dasci. Iako možda zvuči veoma teško, zapravo nije jer svatko se može okušati u ovom sportu. Postoje razni oblici surfanja, no SUP je jedan od najjednostavnijih. Prilikom SUPanja aktivirate sve mišiće od glave do pete što itekako može biti od važnosti za zdravlje cijelog organizma.

Opustite mišiće i tijelo

Korijeni veslanja na dasci dolaze s Havaja gdje suferi stojeći na dasci s veslom love velike valove. Upravo zato se i popularizirao u zadnjih par godine jer tko ne želi biti dio cool opuštenog surferskog đira? Vi naravno ne trebate loviti valove već možete jednostavno uživati u mirnom veslanju na dasci. Da li ćete veslati na mirnom moru i iskusiti meditativni efekt ili ste skloni iskusiti malo adrenalina i pretvoriti veslanje u pravi trening, ovisi apsolutno o vama. Ono što je bitno naglasiti je da svatko može SUPati. Ne trebate posjedovati nikakve posebne vještine niti biti u kondiciji da bi uživali u ovom sportu jer naučiti SUPati možete uz minimalne instrukcije. Za vrijeme veslanja na dasci vježbate svoju ravnotežu, rade svi mišići tijela, a um se opušta te imate osjećaj da hodate po vodi.

SUP

Okušajte se u SUPanju prije ljetnih vrućina

Započnite lipanj s prekrasnim vikendom na moru i uživajte u popularnom standuppaddlingu (SUP-u). Dream Day SUP&SURF kuća nudi vam paket za 2 osobe koji uključuje 2 noćenja u apartmanu i 2h standuppaddlinga (rent i poduka). Ponuda vrijedi za vikend 31.05.2019 – 02.06.2019.

Sve Women in Adria članice ostvaruju popust od 20% na redovnu cijenu paketa.

Foto: Jasmina Simić

Nema komentara

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.