3 nova bloga koja bi bilo dobro pratiti

Blog je u Hrvatskoj, kao i u ostatku svijeta, sve popularniji, a razlog tome je pad interesa za masovnim medijima.

Blogovi koji su nas zainteresirali

Napraviti blog nije komplicirano, a u njemu možete pisati o čemu god želite. Mnogima koji vole pisati je on hobi, ali služi i za promoviranje vlastitog biznisa ili razvijanje osobnog branda. Stoga i ne čudi da često imamo prilike pratiti nove zanimljive blogove.

Ovog puta odlučili smo se za 3 nova bloga koja vam sa zadovoljstvom predstavljamo:

Stevica Kuharski

Serijski poduzetnik Stevica Kuharski suosnivač je tvrtke Locodels, koja se bavi gradskom dostavom manjih paketa od vrata do vrata. Poduzetništvom se počeo baviti još 2003. godine, kada je osnovao Omikron, a u regionalnoj startup zajednici je od 2012.

Na svom blogu pod nazivom kstevica.com, koji je otvorio ovih dana, pisat će o svakodnevici startup svijeta i tako mladim poduzetnicima dati korisne savjete – primjerice kako doći do početne investicije, procijeniti vrijednost startupa i slično.

novi blogovi

Viktorija Knežević

I odvjetnica Viktorija Knežević već 11 godina uspješno vodi vlastiti biznis i vlasnica je najvećeg odvjetničkog ureda u Dubrovniku. Svoje iskustvo i brojne pravne savjete rado dijeli i na svom blogu pod nazivom viktorijaknezevic.com.

Želite li naučiti nešto o otkazima ili razvodu, o lažnim svjedocima ili kako su nastali odvjetnici, svakako posjetite njen blog.

novi blogovi

Paola Blatančić

Još jedna blogerica koja će vas oduševiti je mlada sportska blogerica Paola Blatančić iz Šibenika. Paola je maturantica i velika zaljubljenica u sport, koja je redovna na svim sportskim događanjima u Šibeniku.

Želja joj je baviti se sportskim novinarstvom i jednog dana zamijeniti komentatora Dragu Čosića. A da radi na tome, pokazuje i činjenica kako je pokrenula ženski sportski blog pod nazivom Sportissima te se nada da će čitatelji uživati u njenim temama onoliko koliko ona uživa pišući ih.

Foto: Screenshot, Pexels

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -