3 savjeta Kristine Ercegović za uspjeh u 2018.

Kristina Ercegović je serijska poduzetnica koju ste zasigurno već primijetili u nekim tiskanim, online medijima ili na televiziji. Kristina je i spisateljica, ali i osoba koja je pokrenula neformalna poslovna druženja – Business cafe, a za sebe kaže kako je, onome što ona uistinu jest, najbliži engleski termin„change agent“ ili prevedeno na hrvatski – „posrednik promjene“. Na Kristininom blogu smo pronašli korisne savjete za uspjeh u 2018. godini.

Savjeti za uspjeh u 2018.

Raditi na ne samo u biznisu, a to znači, krenuti od temelja, tko smo mi, koje su naše vrijednosti u životu i poslu, zašto radimo to što radimo, tko je naš kupac, što on zaista kupuje – koji mu problem rješavamo, koju vrijednost dodajemo.

Standardizirati sve – postaviti sistem u firmi do najmanje sitnice propisati kako se radi kod nas, podrazumijevanje = nerazumijevanje i 94% pogrešaka je zbog pogreške u sistemu ne u ljudima.

Privući vrhunske talente, jer za vanserijske rezultate trebaju nam vanserijski ljudi, a danas je prava borba za talentima a ne međusobno,. Dakle od oglasa nadalje neka vam je fokus zašto da netko tko je super radi kod mene a ne kod Ane, Ivane… što ja to nudim, drugi ne…

Konačno naučiti prodavati – staviti fokus na to što je tu za kupca, a ne pričati stalno o sebi. Kupca zanima on i što je tu za njega, kako mu vaš proizvod riješava njegov problem, ništa drugo.

Kreirati pasivne izvore prihoda iz svog poslovanja – knjige, online edukacije, franšize…i sl.

Foto: Women in Adria

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više