6 ljetnih kampova i radionica koje će oduševiti vas i djecu

Počeli su ljetni praznici i nešto više od 2 mjeseca djeca imaju prilike uživati u igri bez školskih obaveza. Ukoliko vašim mališanima još niste isplanirali cijelo ljeto, pronašli smo neke zanimljive kampove i radionice na koje ih možete prijaviti.

Za nezaboravno i aktivno ljeto

To je zapravo i odlična prilika da djeci pružite nezaboravni i aktivni odmor, gdje će sklapati neka nova prijateljstva te kroz igru naučiti neke nove i korisne stvari.

Mala STEM revolucija u Zoološkom vrtu

Zahvaljujući novom edukacijskom centru, izgrađenom u sklopu prve faze modernizacije Zoološkog vrta grada Zagreba, još se veći broj djece može uključiti u Divlje ljeto. Program je namijenjen učenicima od 2. do 6. razreda, a ove je godine dodatno obogaćen sadržajima iz tzv. STEM područja, tj. znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike.

Jedna od djeci najzanimljivijih aktivnosti je poduka iz programiranja pomoću BBC micro:bitova. Zahvaljujući njima djeca mogu programirati glazbene instrumente, ali i robote koji pomažu timariteljima.

U sklopu Divljeg ljeta djeca u Zoološkom vrtu provode šest sati dnevno pet dana tjedno – od ponedjeljka do petka. Program se održava u dvije smjene – prva počinje u 8, a druga u 14 sati.

Ljetni kamp u arheološkom muzeju

Vaše dijete uz pomoć ekipe Mozgaonice može postati i arheolog na jedan dan, upoznati prapovijesne Japode te pisati starim pismima.

Termini održavanja su od 17. do 21. srpnja 2017. i od 21. do 25. kolovoza 2017., svakog dana od 9 do 16,30 sati. Cijena cjelotjednog programa je 700 kn, uključen je boravak djece u Arheološkom muzeju u Zagrebu s ručkom i dvjema voćnim užinama, uz stalno stručno vodstvo i nadzor.

Više detalja na linku.

Put oko svijeta za 20 dana

Ljetna škola „Put oko svijeta za 20 dana“ u organizaciji zabavnog centra Turbo Fun House će vašu djecu kroz kreativne radionice upoznati s 20 zemalja sa svih kontinenata. Radionice traju po dva sata dnevno (19-21h) od ponedjeljka do petka, a održava se u nekoliko termina: 4.7.-8.7, 11.7.-15.7., 18.7.-22.7., 25.7-30.7.. U svakom terminu upoznat će se sa po 5 država.

Cijena cjelokupne škole iznosi 350 kuna, tjedna radionica je po cijeni od 100 kn, dok je cijena dnevne 30 kuna. Za ostale detalje posjetite njihovu web ili Facebook stranicu.

Socialno-emocionalna inteligencija

Radionica „Zdrava slika o sebi i bolji odnos s drugima“ omogućit će vašem djetetu da poboljša svoj način komunikacije, da bude samopouzdaniji, motiviraniji, da se lakše nosi s emocijama i upravlja njima.

Radionica je namijenjena svim školarcima, a održavat će se u dva termina od 16.8. do 20.8. te od 22.8. do 26.8., dok je cijena 650 kuna. Prijave i ostale informacije možete pronaći na linku.

Ljetni trening učenja

Još jedan trening koji će vašem djetetu omogućiti usvajanje novih vještina učenja. Na interaktivan, zabavan i motivirajući način, pod vodstvom stručnjaka vaše dijete naučit će koje tehnike koncentracije pomažu prilikom učenja.

Trening traje 3 dana, a osim u Zagrebu, održava se i u Rijeci. Termini su od 27.6. do 29.6., od 4.7. do 6.7. te od 11.7. do 13.7., dok će se u Rijeci održati od 14.7. do 16.7.

Cijena iznosi 1.300 kuna, a prijave do 23.6. dobivaju i popust od 20 %.

Eko kamp na Mrežnici

Za kraj ljetnih praznika Eko kamp Mali sportaši Mrežnica u suradnji s Ekoturizmom Mrežnica organizira nezaboravni tjedan gdje će vaši mališani u pratnji iskusnih instruktora i animatora moći kampirati.

Mali nogomet, odbojka, badminton, boćanje, stolni tenis i kajak samo su neke od aktivnosti koje će ih čekati, a ukoliko bude vrijeme povoljno, jednu noć u planu je i spavanje u šatorima uz logorsku vatru.

Kamp traje od 28.8. do 2.9., a sve detalje pročitajte na linku.

Foto: Zoološki vrt

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

oporezivanje napojnica

Napojnice se oporezuju? Da, ako plaćate karticom

Udruga Glas poduzetnika ovim se putem želi osvrnuti na regulaciju poreznog tretmana napojnica. S obzirom na sve češće korištenje kartičnog plaćanja...