Afirmacijske kartice iz Škrinjice pozitivnih misli za bolju verziju sebe

Afirmacije su sve ono što mislimo i izgovaramo u svakom trenutku. Zašto onda ne bismo odabrali samo pozitivne misli i riječi i uz pomoć ovih afirmacija stvorili jedan sasvim nov i drukčiji način razmišljanja i osjećanja?

Afirmacijske kartice – Škrinjica pozitivnih misli

Ove inspirativne afirmacijske kartice nastale su iz želje da potaknu i inspiriraju ljude kako bi postali svoje najbolje verzije sebe, da učine taj prvi korak prema sebi razvijajući ljubav prema sebi i drugima i da na taj način zajednički stvaramo ljepši i bolji svijet za sve nas.

afirmacijske_kartice2

I upravo ove afirmacijske kartice mogu vam pomoći da odaberete upravo one misli uz koje ćete se osjećati bolje, potpunije i sigurnije, bez obzira da li se radi o ljubavi, poslu, financijama, zdravlju ili bilo kojem drugom dijelu vašeg života.

Jedan od načina korištenja ovih afirmacijskih kartica je da samo na trenutak zatvorite oči i pomislite na neku situaciju u vašem životu ili jednostavno postavite neko pitanje, te da izvučete jednu karticu. Tada prihvatite afirmaciju koju ste izvukli kao odgovor na postavljeno i vjerujte da vam je upravo ta kartica poslana s razlogom i svrhom. Ako vam se učini da nije povezano sa onim što ste pitali, vjerujte da se uvijek otvara ono polje na kojem trebate još malo poraditi.

A drugi način korištenja je, da svakog jutra izvučete po jednu afirmaciju koja će vas toga dana voditi, a možete je tijekom dana i ponavljati u svojim mislima i vidjeti kako na taj način privlačite predivne događaje u svoje živote.

afirmacijske kartice

Koristeći afirmacije svakog dana, učinili ste prvi korak bliže sebi i kreiranju vlastitog života upravo onakvog kakvog zaslužujete. Dozvolite sebi da vaše želje i snovi postanu stvarnost i vjerujte procesu života! Znam da je moguće i ako mogu ja, možete i vi!

Za više informacija posjetite web stranicu lakoca-zivljenja.hr.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

strateški poslovni dizajn

Razvijte poslovanje kroz strateški poslovni dizajn

Upoznati ste s različitim metodologijama i alatima i još uvijek se pitate kako stvoriti uspješne poslovne transformacije dizajnom usmjerenim na krajnjeg...