Arena Centar ponovo najbolji shopping centar na domaćem tržištu

Arena Centar, vodeća destinacija za shopping i zabavu na domaćem tržištu, doživio je još jednu potvrdu svog uspjeha i vrijednosti branda. U ožujku ove godine, dodijeljen mu je status Superbrandsa koji mu je dodijelilo stručno vijeće sastavljeno od 34 člana iz struke prema kriterijima pouzdanosti, kvalitete, razlike i emotivnog učinka.

Arena Centar omiljeni centar Zagrepčana

Mišljenje struke potvrđuje i povjerenje građana: prema zadnjem istraživanju GFK Centra za istraživanje tržišta, Arena Centar je omiljeni centar Zagrepčana već treću godinu zaredom. Prema istom istraživanju, Arena Centar ima najvišu ocjenu kvalitete i zadovoljstva posjetitelja: 7,9 u odnosu na konkurenciju. Ujedno je zauzeo vodeće mjesto na regionalnom tržištu: čak 12% posjetitelja centra na  godišnjoj razini  čine turisti.

Centar koji od svog otvaranja neprestano  bilježi rast posjetitelja i prometa, u prvom kvartalu ove godine posjetilo je preko 2 milijuna kupaca što je gotovo 4% više u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Centar bilježi i značajan rast prometa zakupaca od čak 9%  u usporedbi s prvim kvartalom prošle godine.

Na čelu s novim direktorom Tomislavom Dekalićem, Arena Centar se nastavlja  razvijati u smjeru kvalitetne ponude brandova, ali i kvalitetne zabave i opcija za provođenje slobodnog vremena.

Nedavno je otvoren redizajnirana, najveća u Hrvatskoj trgovina Massimo Dutti kao i luksuzni dućan sportskom obućom Shoetique. U prvoj polovici svibnja, otvara se trgovina Womens’ Secret u potpuno novom konceptu u prizemlju Arena Centra. Do lipnja, u centru će se otvoriti još novih trgovina i  restorana: multibrand trgovina obućom OFFICE shoes, trgovina nakitom danskog branda PANDORA i restoran poznatog američkog lanca Burger King.

Foto: Arena Centar

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...