Arena Centar ponovo najbolji shopping centar na domaćem tržištu

Arena Centar, vodeća destinacija za shopping i zabavu na domaćem tržištu, doživio je još jednu potvrdu svog uspjeha i vrijednosti branda. U ožujku ove godine, dodijeljen mu je status Superbrandsa koji mu je dodijelilo stručno vijeće sastavljeno od 34 člana iz struke prema kriterijima pouzdanosti, kvalitete, razlike i emotivnog učinka.

Arena Centar omiljeni centar Zagrepčana

Mišljenje struke potvrđuje i povjerenje građana: prema zadnjem istraživanju GFK Centra za istraživanje tržišta, Arena Centar je omiljeni centar Zagrepčana već treću godinu zaredom. Prema istom istraživanju, Arena Centar ima najvišu ocjenu kvalitete i zadovoljstva posjetitelja: 7,9 u odnosu na konkurenciju. Ujedno je zauzeo vodeće mjesto na regionalnom tržištu: čak 12% posjetitelja centra na  godišnjoj razini  čine turisti.

Centar koji od svog otvaranja neprestano  bilježi rast posjetitelja i prometa, u prvom kvartalu ove godine posjetilo je preko 2 milijuna kupaca što je gotovo 4% više u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Centar bilježi i značajan rast prometa zakupaca od čak 9%  u usporedbi s prvim kvartalom prošle godine.

Na čelu s novim direktorom Tomislavom Dekalićem, Arena Centar se nastavlja  razvijati u smjeru kvalitetne ponude brandova, ali i kvalitetne zabave i opcija za provođenje slobodnog vremena.

Nedavno je otvoren redizajnirana, najveća u Hrvatskoj trgovina Massimo Dutti kao i luksuzni dućan sportskom obućom Shoetique. U prvoj polovici svibnja, otvara se trgovina Womens’ Secret u potpuno novom konceptu u prizemlju Arena Centra. Do lipnja, u centru će se otvoriti još novih trgovina i  restorana: multibrand trgovina obućom OFFICE shoes, trgovina nakitom danskog branda PANDORA i restoran poznatog američkog lanca Burger King.

Foto: Arena Centar

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više