Uskoro besplatne edukacije za poduzetnike u Ogulinu i Karlovcu s poznatim i stručnim gostima

U sklopu IV. ciklusa besplatnih edukacija projekta Akademija poduzetništva Ogulin održat će se dvodnevne edukacije u Ogulinu i Karlovcu na temu „Važnost prodaje u poslovanju“.

Pod vodstvom Vedrana Sorića, MBA održat će se dvodnevni prodajni trening na temu „Prodaja je srce i duša businessa“. Polaznicima edukacija će se pridružiti i gost iznenađenja Davor Bilman koji će predstaviti svoju novu knjigu „Nosi mi se moja boja“.

Vrhunski predavači

Vedran Sorić jedan je od najboljih hrvatskih predavača i stručnjaka za teme prodaje, upravljanja prodajom, razvoj tržišta, razvoj timova, upravljanje vremenom, upravljanje prodajnim timovima. Kao zaposlenik globalne korporacije učvrstio je svoj status dinamične osobe usmjerene na rezultate, snažnog nastupa i širokog smisla za organizaciju.

Davor Bilman vlasnik je tvrtke FAKTOR B, gdje radi kao trener na području prodaje, vođenja i osobnog rasta i razvoja. Radio je kao prodavač, prodajni savjetnik i voditelj prodaje u auto industriji. Javnosti je predstavio metodu “Skener osobnosti by Davor Bilman” – brzu i jednostavnu vještinu prepoznavanja nečije osobnosti na osnovi načina na koji se odijeva, izgleda i govori.

besplatne edukacije za poduzetnike

Edukacija će se održati 21. i 22. veljače u Pučkom otvorenom učilištu Ogulin s početkom u 16 sati, a u Karlovcu 28. veljače i 1. ožujka u Knjižnici za mlade u 16, odnosno 18 sati.

Ovaj projekt provodi se u suradnji s Poslovno-informacijskim centrom Gradske knjižnice “IGK” Karlovac, a prijave su otvorene su na 099/396-2889 ili na linku.

Europska potpora za poduzetnike

Poduzeće PL Europa, vlasnik poduzetničkog inkubatora INFORIN u Poljskoj, u rujnu 2018. godine započeo je provedbu projekta Akademija poduzetništva Ogulin – APO. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a provodi se s ciljem jačanja konkurentnosti i unapređenja poslovanja malih i srednjih poduzeća Karlovačke županije i njene okolice kroz pružanje besplatnih poduzetničkih potpornih usluga za sudionike projekta.

Usluge uključuju poslovne edukacije s poznatim trenerima iz cijele Hrvatske, mentorstvo i opremljen coworking prostor u Ogulinu.

Svrha projekta je poboljšanje okruženja za razvoj poduzetništva pružanjem novih besplatnih usluga koje su kombinacija informacija, osposobljavanja, savjetovanja i  mentorstva namijenjenim upravo mikro i malim poduzetnicima i poljoprivrednicima.

besplatne edukacije za poduzetnike

Foto: Chief & Sons

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

projekt jednako razvoj

PJR obilježio 10. godišnjicu poslovanja!

Projekt jednako razvoj, hrvatska konzultantska tvrtka specijalizirana za projekte Europske unije, obilježila je 10. godišnjicu poslovanja. Koliko je PJR uspješan, govore...