Uskoro besplatne edukacije za poduzetnike u Ogulinu i Karlovcu s poznatim i stručnim gostima

U sklopu IV. ciklusa besplatnih edukacija projekta Akademija poduzetništva Ogulin održat će se dvodnevne edukacije u Ogulinu i Karlovcu na temu „Važnost prodaje u poslovanju“.

Pod vodstvom Vedrana Sorića, MBA održat će se dvodnevni prodajni trening na temu „Prodaja je srce i duša businessa“. Polaznicima edukacija će se pridružiti i gost iznenađenja Davor Bilman koji će predstaviti svoju novu knjigu „Nosi mi se moja boja“.

Vrhunski predavači

Vedran Sorić jedan je od najboljih hrvatskih predavača i stručnjaka za teme prodaje, upravljanja prodajom, razvoj tržišta, razvoj timova, upravljanje vremenom, upravljanje prodajnim timovima. Kao zaposlenik globalne korporacije učvrstio je svoj status dinamične osobe usmjerene na rezultate, snažnog nastupa i širokog smisla za organizaciju.

Davor Bilman vlasnik je tvrtke FAKTOR B, gdje radi kao trener na području prodaje, vođenja i osobnog rasta i razvoja. Radio je kao prodavač, prodajni savjetnik i voditelj prodaje u auto industriji. Javnosti je predstavio metodu “Skener osobnosti by Davor Bilman” – brzu i jednostavnu vještinu prepoznavanja nečije osobnosti na osnovi načina na koji se odijeva, izgleda i govori.

besplatne edukacije za poduzetnike

Edukacija će se održati 21. i 22. veljače u Pučkom otvorenom učilištu Ogulin s početkom u 16 sati, a u Karlovcu 28. veljače i 1. ožujka u Knjižnici za mlade u 16, odnosno 18 sati.

Ovaj projekt provodi se u suradnji s Poslovno-informacijskim centrom Gradske knjižnice “IGK” Karlovac, a prijave su otvorene su na 099/396-2889 ili na linku.

Europska potpora za poduzetnike

Poduzeće PL Europa, vlasnik poduzetničkog inkubatora INFORIN u Poljskoj, u rujnu 2018. godine započeo je provedbu projekta Akademija poduzetništva Ogulin – APO. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a provodi se s ciljem jačanja konkurentnosti i unapređenja poslovanja malih i srednjih poduzeća Karlovačke županije i njene okolice kroz pružanje besplatnih poduzetničkih potpornih usluga za sudionike projekta.

Usluge uključuju poslovne edukacije s poznatim trenerima iz cijele Hrvatske, mentorstvo i opremljen coworking prostor u Ogulinu.

Svrha projekta je poboljšanje okruženja za razvoj poduzetništva pružanjem novih besplatnih usluga koje su kombinacija informacija, osposobljavanja, savjetovanja i  mentorstva namijenjenim upravo mikro i malim poduzetnicima i poljoprivrednicima.

besplatne edukacije za poduzetnike

Foto: Chief & Sons

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Krizni stožer za gospodarstvo

Poduzetnici predložili članove kriznog stožera za gospodarstvo!

Uz Ministre u Vladi RH po službenoj dužnosti, inicijativa GLAS PODUZETNIKA naglašava kako je neophodno da u stožeru budu vrhunski stručnjaci,...