Besplatni webinar: Upravljanje novčanim tokovima za male i srednje velike tvrtke u vremenima Covid-19 krize!

Konzultantska kuća Deloitte poziva sve zainteresirane na jednodnevni besplatni webinar, namijenjen poduzetnicama koje upravljaju malim i srednje velikim tvrtkama. U ovom periodu najbitnije za tvrtke jest sačuvati likvidnost i poduzeti promptne korake kako bi se izbjegle ili ublažile neželjene posljedice.

Povezano:

Stoga će vam stručnjaci iz Deloittea prezentirati sve relevantne informacije i podijeliti znanja vezana za sljedeće teme:

 • Rizici u upravljanju lancem nabave
 • Mogućnosti financiranja
 • Vladine mjere u svrhu ublažavanja utjecaja COVID-19 krize
 • Upravljanje ciklusom pretvorbe novca (cash conversion cycle)
 • Upravljanje troškovima
 • Redefiniranje kapitalnih planova
 • Utjecaj krize na financijske izvještaje
 • Upravljanje novčanim tokom – case study

Stečena znanja omogućit će vam poboljšanje učinkovitosti u upravljanju novčanim tokom u kriznim situacijama kao i upoznavanje s dostupnim mjerama koje se u suradnji s poslovnim bankama provode od strane Vlade u svrhu ublažavanja utjecaja krize na gospodarstvo.

Besplatni webinar je strukturiran u 2 modula

Modul 1

 • 09.00 – 09.15: Uvod i ciljevi webinara
 • 09.15 – 11.15: Prezentacija teorijskog dijela o upravljanju novčanim tokom u krizi
 • 11.15 – 12.15: Pitanja i odgovori
 • 12.15 – 13.30: Pauza

Modul 2

 • 13.30 – 15.30: Case study
 • 15.30 – 16.00: Pitanja i odgovori

Prijaviti se možete na sljedeću mail adresu na kojoj možete dobiti i dodatne informacije: Goran Peršić, [email protected] Sudjelovanje je besplatno, ali broj mjesta je ograničen kako bi vam omogućili interaktivno sudjelovanje.

Upoznajte predavače

 • Vedrana Jelušić – Kašić

Vedrana je partnerica u Deloitte odjelu Financijskog savjetovanja kojem se pridružila 2018. godine te je odgovorna za pružanje usluga savjetovanja u području korporativnih financija, M&A, financijskog restrukturiranja, dokapitalizacije i forenzike. Prije nego što se pridružila Deloitteu, Vedrana je radila u EBRD-u više od 20 godina gdje je prije odlaska bila direktorica za Hrvatsku, Sloveniju, Mađarsku i Slovačku. Stekla je iskustvo vođenja i donošenja investicijskih odluka u različitim sektorima poput proizvodnje, poljoprivrede, turizma, energetskog sektora te financijske industrije. Nakon diplome na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Vedrana je stekla Master diplomu iz Međunarodne ekonomije i financija na Brandeis University, Massachusetts, USA. Dodatno se obrazovala na Wirtschaftsuniversität and Institut für Wirtschaftwissenschaften u Beču te posjeduje Non-Executive diploma Financial Timesa, London, UK.

 • Mario Tešanović

Mario je asistent direktor u Deloitte odjelu Financijskog savjetovanja i voditelj je za usluge procjene vrijednosti i modeliranja. Mario je diplomirao na Sveučilištu u Kölnu, Njemačka, smjer financije, i Corvinus univerzitetu. Njegova primarna područje rada su financijske analize i savjetovanje prilikom M&A transakcija i restrukturiranja duga. Mario je stručnjak za procjene vrijednosti u svrhu financijskog izvještavanja uključujući alokacije kupoprodajne cijene i M&A transakcija u regiji.

 • Filip Kanić

Filip je senior menadžer u Deloitte odjelu za porezne i regulatorne usluge s više od 10 godina iskustva u području poreznog savjetovanja hrvatskih i međunarodnih klijenata. 

Filip je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i završio specijalistički poslijediplomski studij Računovodstva i poreza na istome fakultetu. Filip je ovlašteni porezni savjetnik i član hrvatske Komore poreznih savjetnika. Filip se specijalizirao u područjima poreza na dobit, transfernih cijena, kao i ostalim područjima domaćeg i međunarodnog poreznog prava.

 • Marija Juran

Marija Juran je menadžer u poreznom odjelu u Deloitteu u Zagrebu. Marija ima više od 13 godina iskustva u računovodstvu, plaćama i poreznim uslugama, uključujući maloprodaju, porez na dobit, godišnje financijske izvještaje, kao i ostala područja hrvatske računovodstvene prakse. Marija je bila uključena u brojne angažmane u rješavanju poslovnih procesa, kao i u projekte računovodstvenog savjetovanja. Njeni klijenti su poduzeća iz različitih industrijskih sektora. Marija je diplomirani ekonomist smjera računovodstvo na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te posjeduje certifikat ovlaštenog računovođe od Hrvatske udruge računovođa.

 • Magdalena Pavičić

Magdalena je viša suradnica u Deloitte odjelu Financijskog savjetovanja kojem se pridružila 2017. godine nakon stjecanja diplome magistrice ekonomije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Njeno primarno područje rada je financijska analiza i savjetovanje u procesu dubinskog snimanja poslovanja prilikom M&A transakcija. Tijekom svoje karijere radila je na projektima u industriji proizvodnje, maloprodaje, građevinarstva, turizma i transporta. Osim diplome Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, Magdalena je stjecala dodatno obrazovanje iz računovodstva i financija pri Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) iz UK-a te je položila ispite i stekla ACCA članstvo od 2020. godine.

 • Vjeran Buljan

Vjeran je viši suradnik u Odjelu financijskog savjetovanja u Deloitteu Hrvatska i pridružio se u prosincu 2019. iz Allianz ZB d.o.o. društva za upravljanje mirovinskim fondovima. Vjeran ima 5 godina iskustva u područjima financijske analize, financijskog modeliranja i procjene vrijednosti kompanija u Republici Hrvatskoj, CEE regiji i globalno. Također je kao dio tima sudjelovao u nekoliko značajnih transakcija na hrvatskom tržištu kapitala u posljednjih nekoliko godina. Vjeran je stekao titulu magistra ekonomije (magna cum laude) na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Analiza i poslovno planiranje.

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Somersby cider

Dočekajte Božić uz Somersby!

Praznici nam ove godine trebaju više nego ikad, malo optimizma, dobrog osjećaja, neka sitnica samo za nas.. Somersby cider u tu...
- Advertisment -