BIPA predstavlja novu kampanju – Nepobjediva snaga u nama

Drogerija BIPA koja ove godine obilježava 15. godinu postojanja u Hrvatskoj, predstavila je imidž kampanju „Nepobjedive“ kako bi nas podsjetila da je snaga svakoga od nas u vlastitoj autentičnosti. Ovaj iskorak predstavlja novo poglavlje za BIPU, a u nadolazećem razdoblju predstavit će razne novosti za kupce i zaposlenike.


Pročitajte više: Vodeća vizažistica BIPA Bacstagea objašnjava 4 najčešće greške pri šminkanju


BIpa Nepobjedive

“Nepobjedive” – ružičasta je boja snage

Kampanjom „Nepobjedive“ želja je inspirirati i ohrabriti, prvenstveno sve žene, ali i sve ostale, da pronađu svoje pravo „ja“, da se ne stavljaju u okvire koje im društvo nameće i da ostanu svoji.

Ona pokazuje kako je ružičasta boja odlučnih, beskompromisnih i neustrašivih, bez obzira na to što se baš ona nepravedno često pripisuje svijetu nježnih i slabih. Ružičasta postaje boja inspiracije, boja snažnih žena i svih drugih koji su na putu da pronađu svoje pravo „ja“, kako bi u sebi samima pronašli slobodu i zadovoljstvo.

„BIPA je u svojih petnaest godina postojanja na hrvatskom tržištu pokazala kako se zna i može boriti, pa tako i sada, usprkos izazovima ostvarujemo pozitivne rezultate što nas čini uistinu sretnima.


Pročitajte više: Sandra Žager: “OK je ponekad otići i korak, dva unazad da bi uzela zalet u budućnosti, ali baš nikada ne treba ostati stajati u prošosti.”


BIpa Nepobjedive

Pronađite vlastitu snagu i sreću

No, BIPA je više od toga, naš razvoj kao kompanije nije vezan samo uz promete ili širenje poslovanja. Upravo u tome vidi se naša zrelost i koliko smo napredovali tijekom ovih petnaest godina. Samo ako smo svoji i vjerujemo u sebe možemo biti – nepobjedivi.

Upravo u tome je i srž kampanje „Nepobjedive“, jer nas podsjeća na vlastitu snagu i hrabrost koje dolaze u neočekivanoj viziji ružičaste boje, simbolu naše kompanije.“ istaknuo je Kai Pataky, glavni izvršni direktor BIPA Hrvatska.

Kampanjom „Nepobjedive“ BIPA želi inspirirati sve da žive život punim plućima i kažu zbogom propuštenim prilikama!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -