Mirisni trendovi koji nas u Bipi čekaju iduće godine!

Parfemi su moda. Neki od njih se zadrže tek jednu sezonu, dok drugi po samom izlasku postaju evergreeni. Ovo su parfemi koje Bipa očekuje u 2021. Nama ostaje vidjeti koliko će se ovi trendovi zadržati, a vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe!

Bipa parfemi – Prozračno, eco-friendly i minimalistički

Kada se prisjetiš, odnosno kada zamisliš modu 80-ih, nekako možeš dobiti dojam i kako je cijela ta era mirisala. Bili su to uglavnom snažni, intenzivni parfemi koji su u stopu pratili lude frizure i jaku šminku. Danas, kada je u trendu sve više minimalizam, prirodni look, ekološka osviještenost i slično, i parfemi su postali takvi.


Pročitajte više: Ženski parfemi koji nose snažnu poruku!


Ono što je, u svojoj neobičnosti, 2020. godina nagovijestila, a što će se sigurno nastaviti i u ovoj godini je težnja za prozračnim mirisima koji će tek isticati prirodnu ljepotu i miris koji svatko nosi. Sigurno će tu biti i dosta eco-friendly pakiranja, a evo nekoliko prijedloga u kojima ćeš sigurno uživati.

Armanijev My Way stvara nove trendove

Elegancija cvjetnog osvježenja. Otprilike bi se tako mogao opisati novi parfem s potpisom Giorgija Armanija – My Way. Predstavljen je kao miris koji poziva na nova iskustva i širenje vidika koji će obogatiti svačiji život (a što nam više od toga treba u novoj godini).
Napravljen je od pomno odabranih sastojaka među kojima se posebno ističu bergamot čije se arome nježno isprepliću s aromama egipatskog cvijeta naranče.


Pročitajte više: Mirisni uvod u ljetno raspoloženje!


Tu je još i buket od tuberoze i indijskog jasmina koji se nalaze u samom srcu ove cvjetne rapsodije. Svakako treba istaknuti i da je My Way sigurno jedan od predvodnika novog trenda, a to su refill bočice. I sama bočica je zapakirana u papirnatu kutiju bez celofana, a ponovnim punjenjem uštedjet će se 64% plastike, 55% stakla, 32% papira i 75% metala.

CK One Platinum Edition za one koji teže minimalizmu

Legendarni Kleinov parfem One 1994. godine je potpuno razdrmao mirisnu scenu. Bio je to prvi unisex parfem koji je razbio barijere između strogo muškog i strogo ženskog. CK One Platinum Edition predstavljen je 2018. godine, ali definitivno je idealan i za ovu godinu zato što će se u 2021. sve više i više brisati granice između muških i ženskih parfema. Jasno, uvijek će postojati neki klasici, ali onima koji teže minimalizmu i prirodnom mirisu, baš unisex parfemi će biti idealni.


Pročitajte više: Nitko ne miriše kao…mama! Pokloni savršeni parfem najvažnijoj ženi u svom životu


CK One Platinum Edition obiluje mirisnim akordima zelene jabuke, kardamona, lavande, cimeta i ružičastog papra. U svojim baznim notama krije nježne i tople arome kašmira i ambera, a drvenastoj aromatičnosti ovog parfema zbilja je teško odoljeti.

U bočici Clean Aira zarobljen je planinski zrak

Kada je riječ o svježini i prozračnosti kao trendu, onda sigurno nema boljeg primjera za to od bočice Clean Air parfema. Kao što i sam naziv sugerira, riječ je o parfemu koji je sinonim za svježinu. Također je riječ o drvenastom aromatičnom unisex parfemu koji će svaki nos osvojiti svojim svježim planinskim zrakom zarobljenim u bočici, ali i aromama bergamota, bijele frezije, božura, a u bazičnosti kašmira, mošusa i niza puderastih tonova.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

nadarena djeca

Istraživanje pokazalo kako se nadarenu djecu ne prepoznaje u gotovo 50%...

Nešto u čemu obrazovni sustav često zakazuje jest odnošenje prema nadarenoj djeci i adolescentima. Nastavni program im nije prilagođen, a jedina...
- Advertisment -