Jedem doma otkriva tajnu blagdanskog ozračja bez stresa

Približava se vrijeme Adventa, mnogima najljepše vrijeme u godini. Jedan od razloga zašto toliko volimo predblagdansko vrijeme jesu domjenci i bogate trpeze kamo god se okrenuli.

U kuhinju za Božić i Novu godinu ulaze svi. Zaljubljenici u kuhanje jedva čekaju zadiviti bližnje svojim umijećem, a i oni kojima je kuhinja inače mrska napravit će barem kolač ili dva.

Dosta je blagdanske strke

Bez obzira na svu blagdansku magiju, vjerujemo da vam je jako dobro poznat scenarij na Badnjak koji uključuje jurnjavu po trgovinama u potrazi za darovima u posljednji tren, pomamu za posljednji komad ribe u ribarnici i gotovo opsadno stanje kod frizera. Ne zaboravimo na ono kada iz podruma teglite kuglice za bor i na kraju dana utrčavate u kuhinju, gdje biste tako izmoreni trebali iskazati svu svoju kreativnost?!

Zašto se ove godine ne biste rasteretili barem jedne obaveze i blagdansko kuhanje kod kuće ili u uredu prepustili profesionalcima? Kuhari servisa Jedem doma mogu vas riješiti barem dijela tih obveza. Nekoliko dana uoči Božića mogu napraviti desetke vrste kolača, baš po vašem izboru i preferencijama.

blagdanska hrana

Dan ranije mogu vam prirediti preukusne tradicionalne delicije od bakalara, od čije pripreme zbog kompleksnosti mnogi zaziru. Svakodnevno su na tržnici i imaju odlične veze, tako da vam na sam Badnjak i Staru godinu mogu nabaviti najbolje komade ribe i mesa. Mogu vam ih skuhati do kraja ili pripremiti tako da tik pred dolazak gostiju trebate samo upaliti pećnicu.

„Začinite“ poslovne evente

blagdanska hrana

U predblagdansko vrijeme usluge servisa Jedem doma, koji se za tu prigodu transformira u uslugu Jedem u uredu, češće koriste i uredi koji u svom prostoru imaju kuhinju. Mnogi velike službene domjenke organiziraju u restoranima i klubovima. No rijetko kada je dovoljan samo jedan. S užim krugom poslovnih suradnika u neformalnijoj atmosferi počastit ćete se barem još jednom tijekom prosinca.

Kuhari servisa Jedem doma koji u vašoj uredskoj kuhinji na licu mjesta pripremaju domaća jela poput lonca od hobotnice i vrganja s palentom ili istarskog žgvaceta s domaćim pljukancima podarit će vam posebno veselu atmosferu blagdanskog okupljanja oko stola.

Foto: Jedem Doma

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

platforma za kreativce

Senita Slipac: Živjela u SAD-u, Palestini, Afganistanu… a sad stvara svoju...

Senita Slipac svoju američku adresu na godinu dana odlučila je zamijeniti bosanskohercegovačkom. Bilo je to 2012., a danas – desetljeće kasnije...