Blogerice koje trebate čitati u 2017.

Blogerice su u posljednje vrijeme sve popularnije. Bilo da se radi o beauty, fashion, lifestyle, food i family blogericama, svatko može pronaći sadržaj za sebe i uživati u njihovim objavama.

Blogerice koje vrijedi pratiti

Dok neke pišu kako bi promovirale vlastiti biznis ili razvijale osobni brand, ostale pišu jer jednostavno vole pisati. Mi smo za vas izdvojili 5 blogerica koje trebate čitati u 2017. godini.

Nataša Matošin Grbić

Nataša Matošin Grbić, autorica je knjige „Ne, šefe“ koja je mnoge osvojila jer je jedina publikacija u Hrvatskoj koja otvoreno govori o mobbingu na radnom mjestu, a u svom blogu također dijeli svoja profesionalna i životna iskustva. Želite li prepoznati mobbera na radnom mjestu, znati kako reagirati, ili pak samo želite unaprijediti svoj posao i podići učinkovitost radnog tima, ovaj blog svakako trebate posjetiti.

Blogerice koje trebate čitati u 2017.Foto: Screenshot

Mothering Digitally

Željka Babić je serijska poduzetnica koja je u svom blogu Mothering Digitally odlučila svoja iskustva i znanje podijeliti s ostalima. Također, roditeljima pomaže u snalaženju u svijetu aplikacija i ekrana gdje često djeca znaju više od njih samih. Željka je razvila i prvi hrvatski edutainment koncept u turizmu koji povezuje edukaciju, učenje i zabavu, pa tako djeca mogu kroz igru učiti, čak i kada to nisu ni svjesna.

Blogerice koje trebate čitati u 2017.Foto: Screenshot

Foodiona

Barbara Črgar je 27-godišnja autorica i spisateljica gastro i travel bloga Foodiona u kojem prenosi svoju ljubav prema kuhanju i putovanjima svojim čitateljima. Na blogu se tako nalaze savjeti za brza, ali zdrava i ukusna jela, a na svojim putovanjima također istražuje tradicionalnu hranu i tržnice. Osim toga, ova mlada blogerica je zajedno s Lanom Kihas osmislila Kiidie web platformu za rješavanje roditeljskih briga. Naime, u pomoć platforme se roditelji mogu povezati s kvalitetnim centrima za čuvanje djece iz područja cijele Hrvatske.

Blogerice koje trebate čitati u 2017.Foto: Screenshot

Oliva Style

Za one malo ozbiljnije, tu je fashion i lifestyle blog Oliva Style koji je pokrenula 64-godišnja Jadranka Olivari-Jirasek iz Zagreba kako bi educirala i inspirirala modnim trendovima i savjetima žene u najboljim godinama. Uz to, na blogu dijeli i kozmetičke trikove koji im mogu pomoći u njihovim beauty ritualima. Blog je pokrenula iz razloga što dotad nije postojao blog u kojem bi nalazila ono što bi nju zanimalo. Ciljana publika su žene iznad 40 godina, iako ga posjećuju i one nešto mlađe.

Blogerice_koje_trebate_čitati_u_2017.5Foto: Screenshot

Urbana Vrtlarka

Urbana Vrtlarka je blog vrtlarice Andreje Coh koja uzgaja biljke na krovu zgrade u kojoj živi. Njen vrt je eksperimentalne prirode, a koristi se samo tehnikama organskog uzgoja. Želite li na zabavan način produbiti znanje o biljkama, njen blog je pravo mjesto za to.

Blogerice koje trebate čitati u 2017.

Foto: Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više