Boromine na 26. Konzum Croatia Openu u Umagu

Promotorice su zaštitni znak i ovogodišnjeg umaškog teniskog turnira, a kako bi lakše obavile svoj posao, ove se godine Borovo pobrinulo za udobne korake.

Boromine – “mlađe sestre” legendarnih borosana

Poznati vukovarski proizvođač obuće opremio je promotorice 26. Konzum Croatia Opena udobnim borominama. Poznate i kao „mlađe sestre“ legendarnih borosana, boromine su, prije svega, napravljene tako da se u njima može s lakoćom dugo hodati ili stajati, ali su dizajnerski tako dotjerane da prate trendove i pristaju uz različite modne stilove.

Borovo je na turniru prisutan i s promotivnim štandom na kojem su svoje mjesto, osim boromina i borosana, pronašle prekrasne balerinke i razigrane startasice. Upravo su ove zadnje bile predstavljene na maloj modnoj reviji koju je organizirao legendrani vaterpolist, a sada brend menadžer u Borovu, Dubravko Šimenc.

„Borovo ima preko 80 godina iskustva u izradi obuće, proizvodni program je fenomenalan, a ja sam se s osobitim veseljem primio posla oko startasica. Imamo ih u svim bojama i dezenima i spremni smo za osvajanje svijeta!“, kaže Dubravko Šimenc.

Boromine_1

Foto: Zebra komunikacije

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više