Boromine na 26. Konzum Croatia Openu u Umagu

Promotorice su zaštitni znak i ovogodišnjeg umaškog teniskog turnira, a kako bi lakše obavile svoj posao, ove se godine Borovo pobrinulo za udobne korake.

Boromine – “mlađe sestre” legendarnih borosana

Poznati vukovarski proizvođač obuće opremio je promotorice 26. Konzum Croatia Opena udobnim borominama. Poznate i kao „mlađe sestre“ legendarnih borosana, boromine su, prije svega, napravljene tako da se u njima može s lakoćom dugo hodati ili stajati, ali su dizajnerski tako dotjerane da prate trendove i pristaju uz različite modne stilove.

Borovo je na turniru prisutan i s promotivnim štandom na kojem su svoje mjesto, osim boromina i borosana, pronašle prekrasne balerinke i razigrane startasice. Upravo su ove zadnje bile predstavljene na maloj modnoj reviji koju je organizirao legendrani vaterpolist, a sada brend menadžer u Borovu, Dubravko Šimenc.

„Borovo ima preko 80 godina iskustva u izradi obuće, proizvodni program je fenomenalan, a ja sam se s osobitim veseljem primio posla oko startasica. Imamo ih u svim bojama i dezenima i spremni smo za osvajanje svijeta!“, kaže Dubravko Šimenc.

Boromine_1

Foto: Zebra komunikacije

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...