Ivana Bičanić ima novu kolekciju torbi, a zvijezda kampanje je ona!

Dizajnerica Ivana Bičanić i njezin brend Chic IB torbe s nama surađuju već četiri godine, a ona je osoba koja u svom kreativnim radu izlazi iz okvira. Upravo to je napravila i sa svojom posljednjom kampanjom i njezine torbe opet oduševljavaju.

Povezano: Ivana Bičanić: Radim torbe kakve i sama želim nositi

Zvijezda kampanje

Izašla je iz okvira klasičnih kampanja i odlučila fotografirati – sebe! Naime, upravo je sebe uzela kao model koji će predstavljati novu kampanju pod nazivom koji savršeno odgovara toj ideji, a to je #BELIVEINYOURSELF. Htjela je dočarati svojim klijenticama, i onima koje će to postati, kako ona vidi i nosi Chic IB torbe.

Chic IB torbe

“Ovo je za mene veliki izazov, jer ja sam stvarna žena, a ne foto-model i nemam znanja o pozama i namještanju za fotografiranje. Baš zato sam htjela dokazati sebi i pokazati svim ostalim ženama da stvarne žene idu kroz život i jednako tako mogu se okušati u poslu izvan svog. Smatram da ću ja najbolje pokazati svoje torbe jer ja ih živim i nosim sa strašću i ljubavlju. Chic IB torbe su za žene sa stavom, ostvarene i koje vole sebe. Ne boje se uhvatiti u koštac ni sa kakvim izazovom”, pojasnila je Ivana razloge takve svoje odluke za ovu kampanju koja je pomalo i osobnog karaktera.

Uostalom, kako kaže, moda nema granica, žene žele izgledati drukčije i biti primijećene. A Ivana, naglašava, radi lokalno, ali razmišlja globalno. “Za ovu kolekciju izabrala sam ugaslije boje, ali za svaki model torbe upravo vi, drage moje dame, možete birati boju koja vama odgovara”, najavila je dizajnerica, a čije su sve torbe „planule“ među pripadnicama ljepšeg spola, neovisno o dobi, već kod prve pojave na tržištu.

Izrada Chic IB torbe

I dalje u svom radu koristi isti materijal, a to je brodski skaj koji se koristi u nautičkoj industriji jer je jako čvrst i otporan na sunce i vodu. “Znaju klijentice u šali reći ‘nikako se poderati ove tvoje torbe'”, smije se Ivana. Svaka je torba ručni rad kojeg sama izrađuje od ideje do krajnjeg proizvoda, dakle vlastitim rukama, uz pomoć mašina i alata.

Chic IB torbe

“Svaka Chic-ica, kako ih od milja zovem, se tako izrađuje. Prvo nacrtam skicu, pa skrojim, pa sašijem probni model i tek onda kada imam svoju zamisao u ruci tj. gotov proizvod, torba kreće u prodaju”, pojašnjava svoj stvaralački proces.

Povezano: Ivana Bičanić predstavila ručno rađene Chic IB proljetne torbe koje ćete obožavati

Najnoviju kampanju s kojom nam se predstavlja snimila u suradnji je s fotografkinjom Žemineom Čotrić, a koja je bogata iskustvom i znanjem u svom poslu. Za Ivanu je najvažnije da je u suradnji s njom izvukla dušu iz svake fotografije jer je to točno ono što je željela.

Sve narudžbe od petka 29.11. do nedjelje 1.12. imaju popust od 30% uz kod “poklon30”.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

neplaćeni kućanski rad

Kakva percepcija… Muškarci misle da rade znatno više kućanskih poslova nego...

U Australiji je provedeno zanimljivo istraživanje koje ukazuje na to da ženama na tjednoj bazi u prosjeku ode 22,3 sata na...
- Advertisment -