Predstavljena nova kolekcija torbica Ivane Bičanić „The pursuit of happyness“

Danas, 23. svibnja, u Rijeci, Ivana Bičanić predstavlja svoju prvu kampanju za proljeće/ljeto Dream kolekciju torbica, jednostavnog naziva “The pursuit of happyness”.

Novi brand modnih dodataka ChicIB predstavljen je prvi puta ove zime, a svojim drugačijim i zanimljivijim dizajnom vrlo brzo osvojio je brojne djevojke i žene koje vole moderan izgled i jednostavnost odjevnih kombinacija.

Kampanja “The pursuit of happyness”

„Moja želja bila je stvoriti torbicu koja će osim mojih potreba, zadovoljiti i želje ljepšeg spola. U vječitoj potrazi za savršenom torbicom, došla sam na ideju da sama sebi kreiram torbu koja će osim trendy izgleda biti prihvatljiva i veličinom i nosivošću. Veoma mi je drago što se moje torbice nose, ne samo kao modni dodatak, već i kao nakit“, naglasila je Ivana koja je veoma ponosna na pozitivne kritike kako djevojka i žena tako i medija.

Vjerna svom dosadašnjem stilu, u prvoj kampanji, predstavila je modele torbi koji uz već viđene modele prate i veće, ležernije torbice te nove pismo, večernje modele koji će savršeno pristajati uz svečane haljine i večernje toalete.

the pursuit of happyness2

Zakovice i resice glavni su detalji nove Dream kolekcije koji uz elegantan izgled daju jedan urbani i streetstyle štih. Lanci koji dolaze u srebrnoj ili zlatnoj varijanti nose se kao jedini poželjan nakit.

Neobične, a opet vrlo jednostavne, senzualne, a opet lako nosive, ChicIB torbice postale su modni dodaci koje svaka žena poželi imati u svome ormaru.

The pursuit of happyness kampanja, po želji Ivane, snimana je u Rijeci te je i za svoje modele izabrala dvije prekrasne Riječanke Vanju Rakić i Stellu Narančić. Za styling se pobrinula Katarina Mamić, koja je već poznata široj javnosti svojim profinjenim haljinama i uvijek drugačijim kreacijama.

Kampanju je osmislila Minela Đivoje, dok se cijela modna priča odvijala ispred objektiva riječkog fotografa Arsena Miletića.

the_pursuit_of_happyness3

„Inspiraciju smo pronašli u jednom sasvim običnom jutru dviju djevojaka, nakon cjelovečernjeg eventa. Igrom slučaja ostaju bez prijevoza te se nađu izgubljene daleko od grada…Priča je krenula sama po sebi, a zahvaljujući Arsenu Miletiću ispričana je kroz predivne fotografije.“, otkrila je Minela Đivoje.

Kolekcija Dream dostupna je putem ChicIB bags Facebook stranice i Instagram profila.

Photo: Arsen Miletić

Models: Vanja Rakić i Stella Narančić

Bags: Ivana Bičanić/ChicIB

Styling: Katarina Mamić design

Created: Minela Đivoje

Hair and nails: Arifa Saršon

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vlasnica Euronautic

Kako je Katarina 107 smjena gostiju pretvorila u sasvim običan radni...

U tvrtku je došla kao recepcionarka, a sada je vlasnica i direktorica. Možda zvuči nevjerojatno, no to je karijerni put Katarine...