CROATIA REVEALED nudi 10% popusta na vrhunska hrvatska vina, rakije i likere

Croatia Revealed je online shop koji nudi proizvode poznatih hrvatskih vinara, destilerija, craft pivovara, proizvođača maslinovog ulja i prodavača tartufa.

U ponudi Croatia Revealed online shopa nalaze se vrhunska vina, višestruko nagrađivanih vinara poput Tomaza, Matoševića, Kozlovića, Benvenuti, Saints Hills, Plančića, Baruna, Galića i drugih.

Mogu se pronaći vina i rakije obitelji Rossi koji sa svojim destilatima osvajaju prestižne svjetske i europske nagrade za svoj Amaro i Teranino te Gin Nostromo. Nadaleko je poznat i njihov nagrađivani  Epulon Pelinkovac koji pripada u najkompleksnije i najprofinjenije premium digestive. Karakterizira ga elegantan okus nježnih nota koji je dobiven spojem zavodljivih aroma, zbog kojih je svrstan u premium craft destilate. 

Prvo istarsko craft pivo San Servolo je već godinama broj jedan na listi svih istinskih ljubitelja i poznavatelja piva. Svoju proizvodnju temelje na starom njemačkom zakonu o čistoći piva koji potječe još iz 1516. godine. Ovaj zakon diktira proizvodnju piva tako da se za istu koriste samo četiri osnovna sastojka: ječmeni slad, hmelj, voda i kvasac.

Uz vrhunska vina, destilate i piva, posebna je kategorija posvećena maslinovom ulju i tartufima kao proizvodima po kojima je Hrvatska prepoznatljiva u svijetu. U ovom segmentu posebno se ističe obitelj Karlić iz Paladina koja njeguje dugu tradiciju branja tartufa i čiji je posjed prva stanica brojnih inozemnih gostiju, ali i medija, u potrazi za ovom dragocjenom delicijom. Pored proizvoda obitelji Karlić, u ponudi je i vrhunsko maslinovo ulje proizvođača InIstria.

Više o proizvodima potražite na webshopu

SVE WIA ČLANICE CROATIA REVEALED nudi 10% popusta I BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 375KN NA PODRUČJU HRVATSKE.

Kako biste ostvarili popust potrebno je poslati mail s upitom na [email protected] nakon čega ćete zaprimiti kod s popustom.

Za više informacija o novim proizvodima i degustacijama zapratite Croatia Revealed na društvenim mrežama: Facebook i Instagram 

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -