GLYCANAGE – personalizirano zdravlje

Tvrtka Genos Glycoscience d.o.o. ima za cilj distribuciju prvog hrvatskog znanstveno utemeljenog testa biološke dobi – GlycanAge testa, za kojeg odgovorno tvrdimo da je najprecizniji indikator biološke dobi, a samim time i općeg zdravlja organizma.

Naš tim čine nagrađivani znanstvenici koji Vam omogućuju da preuzmete kontrolu nad vlastitim zdravljem. Istraživanje koje smo proveli na više od 80.000 ljudi širom svijeta i naših 20 godina iskustva vjerodostojno pokazuju da smo na samom čelu biotehnologije, osobito u području istraživanja glikana.

Zahvaljujući najsuvremenijoj znanosti, danas možemo analizirati svoje glikane. Glikani su složeni ugljikohidrati koji su uključeni u gotovo sve tjelesne procese. Brzinu Vašeg starenja dijelom određuje Vaš nasljedni kod (DNA), a drugim dijelom Vaš životni stil koji se odražava upravo u Vašim glikanima. GlycanAge test je jednostavan i precizan test koji otkriva pravu, biološku dob Vašeg tijela na temelju analize Vaših glikana.

glycange test

Zašto je biološka dob bitna?

Broj koji će Vam test otkriti govori Vam o Vašoj biološkoj dobi te Vam daje moć da dulje ostanete zdraviji i mlađi. Za razliku od kronološke dobi, promjenom životnog stila možete utjecati na svoj GlycanAge. Zahvaljujući najsuvremenijoj znanosti, danas možete kontrolirati vlastito biološko vrijeme Jer saa znanjem dolazi kontrola!

Biti žena poduzetnica u Hrvatskoj je samo po sebi izazovno, no biti poduzetnica u vrijeme potresa i corone je samo za najupornije i najhrabrije. Stoga želimo pružiti podršku ženama poduzetnicama te smo za članice Women in Adria  pripremili posebnu pogodnost.

SVE WOMEN IN ADRIA ČLANICE OSTVARUJU POPUST OD 30%.

Popust ostvarujete putem promo koda u webshopu.  Za sve informacije javite se na ivana@womeninadria.com.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Baraćeve špilje

Baraćeve špilje – piknik, šetnja i uživanje nadomak Zagrebu

Tko kaže da je Lika samo zimska destinacija? Ovaj, industrijom neoskvrnut, dio Hrvatske zbog svoje netaknute prirode možda je najljepši upravo...
- Advertisment -