Neuro Ortho Physio svim WiA članicama nudi do 20% popusta!

U sklopu zdravstvenog centra Neuro Ortho Physio od prošle godine možete uživati i u specijalnim dermokozmetičkim tretmanima lica. NOP Skin Care odjel uz specijalizirano osoblje, individualan pristup te visokokvalitetnu dermokozmetiku REVIDERM svojim klijentima pruža profesionalan pristup i trajne rezultate u njezi kože lica. Najpopularniji tretman ove sezone je Skin Needler!

REVIDERM cjeloviti pristup zadovoljava i najzahtjevniju kožu, neovisno dali se radi o mladenačkim aknama ili zreloj opuštenoj koži. Sinergijom aktivnih sastojaka, modernom tehnologijom, stručnim i specijaliziranim osobljem te neizostavnom kućnom njegom rezultati i Vaše zadovoljstvo osigurani su.

Lijepa i zdrava koža itekako utječe na samopouzdanje i zadovoljstvo kod ljudi, posebno žena.

Naš cilj je klijentima omogućiti zdraviji izgled kože, bez potrebe za teškom dnevnom šminkom koja prije odlaska na posao nepotrebno oduzima dragocjeno vrijeme.

Skin Needler tretman

Ovoga puta iz bogate ponude luksuznih REVIDERM tretmana izdvajamo Skin Needler, koji je bez sumnje najpopularniji tretman u sezoni.

REVIDERM Skin Needler tretman je mikroiglicama i aktivnim sastojcima iz dermokozmetike koji pozitivno djeluje na problematiku poput: opuštenog tonusa kože, hiperpigmentacije, proširene pore te ožiljke od akni. ‘Mikrooštećenjem’ pokrećemo prirodni proces zacjeljivanja kože te povećavamo prirodnu proizvodnju kolagena, potičemo rast zdravih stanica i jačamo otpornost kože. Rezultat je zdravija tekstura te svjež i odmoran izgled lica.

Skin Needler

Tretman je moguće koristiti pojedinačno za sezonsko osvježenje kože, ili kod navedenih problematika u paketu od 4 tretmana u trajanju od 4 mjeseca na koji ostvarujete popust od 20%.

Prva faza tretmana je Skin Peeler kristalna mikrodermoabrazija, s kojom temeljito čistimo površinski sloj kože, tj. radimo na pripremi za prodiranje aktivnih sastojaka. Zatim određujemo jedinstvenu REVIDERM formulu prema indikacijama. Slijedi Skin Needler tretman, koji za razliku od mikrodermoabrazije djeluje dubinski, u snažnoj kombinaciji s dva aparata rezultat je potpuna regeneracija kože.

WiA članicama osiguravamo 15% popusta na redovne cijene tretmana, a na paket od 4 Skin Needler tretmana u trajanju od 4 mj poklanjamo dodatnih 5% .

Javite se na [email protected]

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Baraćeve špilje

Baraćeve špilje – piknik, šetnja i uživanje nadomak Zagrebu

Tko kaže da je Lika samo zimska destinacija? Ovaj, industrijom neoskvrnut, dio Hrvatske zbog svoje netaknute prirode možda je najljepši upravo...
- Advertisment -