Cronata vas poziva na radionicu “Inventura i kako je efikasno provesti”

Bliži se kraj godine, a s time i obaveza provođenja godišnjih inventura. Osim zakonske obveze nužno je utvrditi stvarno stanje sa stanjem u dokumentaciji i poslovnim knjigama.

Svaki vlasnik mora štititi svoj kapital i imovinu i upravo mu inventura daje mogućnost da ustanovi stvarno stanje. Nemojte stvari prepustiti slučaju. Najčešće greške javljaju se upravo zbog nekvalitetno pripremljenih i provedenih inventura.

Rezervirajte svoje vrijeme i prijavite se za radionicu “Inventura i kako je efikasno provesti” koja će se održati u hotelu Antunović 17. studenog od 9 do 15 sati.

Kako provesti kvalitetnu inventuru?

Radionica je namijenjena voditeljima skladišta, logistike, nabave, planerima proizvodnje, poslovođama, članovima timova za provođenje inventura te vlasnicima i direktorima.

Uz praktične primjere iz poslovne prakse, simulacije slučajeva te međusobne razmjene iskustva sudionika, prezentirati ćemo najnovija znanja iz područja upravljanja zalihama.

Kratki sadržaj: 

– skladišno poslovanje: organizacija i vođenje skladišta, resursi, dokumentacija i IT podrška, kontrolne točke u radu skladišta

– upravljanje zalihama: planiranje i naručivanje, problemi sa zalihama i njihova kontrola, veličina zaliha i rizici

– inventure: priprema inventura, način provođenja, najčešće greške i kako ih izbjeći

KOTIZACIJA iznosi 1.090,00 KN + PDV, a uključuje interaktivnu radionicu sa primjerima iz prakse, radni materijal, uvjerenje o sudjelovanju, coffee – break i ručak te networking sa sudionicima.

E-mail za prijave: [email protected]

Foto: Cronata

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kvote za upravne odbore

Europski parlament službeno uveo kvote za upravne odbore u tvrtke

Prema novoj odluci Europskog parlamenta, veće tvrtke u Europskoj uniji morat će povećati prisutnost mane zastupljenog spola, u ovom slučaju žena,...