Održana najveća sportska manifestacija na otvorenom!

Sport je zaista dostupan svima bili oni rekreativci, profesionalci ili obitelj željna svježeg zraka i aktivnosti. Ovog vikenda u to su se uvjerili i brojni Zagrepčani koji su imali prilike uživati u najvećoj sportskoj manifestaciji na otvorenom. Manifestacija je održana na čak dvije lokacije, parku Maksimir te jezeru Jarun.

Povezano: Vježbe uz pomoć kojih ćete izgubiti najviše kalorija

Decathlon oprema je oprema koju možete testirati

Prava sportska avantura pod nazivom ”Moj sport za nadolazeću školsku godinu”, održana je povodom proširenja Decathlon Zagreb Istok poslovnice. Impresivno carstvo sporta i aktivnosti, koje sada krasi čak 3600 kvadrata. Ta poslovnica je sad najveća sportska trgovina na ovim prostorima. Prošireni Decathlon, baš kao i ostalih šest trgovina u Hrvatskoj, nastavlja trend tzv. experience sportske trgovine.

To znači da kupci mogu ne samo vidjeti, već i isprobati pozamašan sportski asortiman u testnim zonama: od romobila i rola, boćanja, bicikala, pa sve do penjačke stijene i timskih sportova. Osim testnih zona unutar trgovine, sport i igra se protežu i izvan trgovine na multifunkcionalnim igralištima koja su također proširena i obogaćena novim sportovima, kao i u svim Decathlon trgovinama. Upravo u tom duhu sinergije, održana je i subotnja manifestacija.

Pet sportskih zona

Mnogobrojni posjetitelji, uključujući i poznata lica poput Ive Radić, Lejle Filipović, Kristine Bradač, Petre Kurtele i Vande Winter, izveli su svoje mališane. Uživali su od jutarnjih do popodnevnih sati u raznim sportskim aktivnostima i programima za sve uzraste. Obje lokacije bile su podijeljene u pet sportskih zona, gdje su okupljeni mogli okušati svoje vještine u raznim sportskim disciplinama. Kroz pet sportskih zona, protezalo se i pet izazova, uključujući povlačenje konopa, izdržaj, hula hop, utrke tačke i preskakivanje užeta. S obzirom da je event namijenjen i početku još jedne školske godine, sportsko – edukativni program ”Aktivna Hrvatska” održao je ogledni sat tjelesnoga odgoja. Cilj je podučavanje i poticanje školaraca na aktivnost te podizanja same kvalitete života.

Povezano: 3 jednostavne vježbe koje možete samostalno odraditi na poslu ili kod kuće

Upravo je to filozofija Decathlona, pa tako u svim svojim trgovinama nudi sportsku opremu za preko sedamdeset sportova. Ono po čemu se Decathlon razlikuje, odnosno po čemu je jedinstven na tržištu lanaca i trgovina je Decathlon oprema. Naime, Decathlon u svojim trgovinama nudi najveći broj vlastitih brendova, njih preko trideset. Okupljeni su pod zajedničkim nazivom Passion brendovi, koji su, uz neupitnu kvalitetu, cjenovno prihvatljiviji te namijenjeni rekreativcima, profesionalnim sportašima i cijeloj obitelji.

Foto: PR

Sviđa vam se ovaj tekst? Ostavite komentar na dnu stranice, zapratite nas na Facebooku, Instagramu ili se prijavite na naš tjedni newsletter.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -