Dobra vijest za sve ženske fanove Star Warsa: Stigla casual odjeća za posao s omiljenim likovima

Otkad je 1977. pušten u distribuciju prvi Star Wars film, postao je svjetski fenomen popularne kulture, koji i dan danas diljem svijeta ima svoje fanove. Ovaj filmski serijal Georgea Lucasa osvojio je sve generacije ljudi – od onih najmlađih pa sve do najstarijih; muškarce, ali i žene.

Nedavno su zato i ženski likovi iz serijala dobili vlastitu seriju crtića i igračaka, kako bi pokazali da i žene mogu vladati galaksijom.

Star Wars odjeća za posao

Bajka smještena u svemirskim prostranstvima proširila se i na knjige, video igrice, televizijske serije i crtane filmove, akcijske figure, ali i odjeću koja je bila ponajprije namijenjena djeci. Kod odraslih to su bila više sportska izdanja i nešto što bismo mogli nositi u svoje slobodno vrijeme, dok na neka svečanija izdanja nismo navikli vidjeti printeve s likovima iz mnogima omiljenog serijala.

No, tvrtka ThinkGeek htjela je omogućiti ženama da i svoje omiljene likove nose na posao. U suradnji s Her Universe osmislili su kolekciju odjeće za sve ljubiteljice Star Warsa, a koja se sastoji od bluza, haljina, blejzera, tunika, šalova i tajica sa simbolima Star Warsa.

Star Wars odjeća za posao

Za moderne žene

Ova odjeća primjerenija je za urede u kojima je dozvoljen ležeran stil oblačenja, ali to ne znači da i u njoj ne možete izgledati elegantno i moderno. Zapravo radi se o odjeći koju bi većina ionako nosila na posao, a u ovom slučaju dodani su samo printevi s likovima Darth Vadera, robota R2-D2 ili BB8.

Uz to, odlična je ideja i za darivanje vama dragih ljudi, a koji su istinski fanovi.

Star Wars odjeća za posao

Tvrtka ThinkGeek posluje još od 1999. godine, a poznati su upravo po svojim unikatnim proizvodima koji pomažu fanovima da uživaju u svojim omiljenim likovima, a osim odjeće, nude i druge stvari za vaš dom, elektroniku i razne druge unikatne proizvode.

Foto: ThinkGeek

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više