Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

24.4. Webinar: Mindfulness tehnike u službi sreće i uspjeha

24 travnja @ 19:00 - 20:00

Upoznajte mindfulness, tehniku koju koriste Google, Apple, Nike i druge uspješne tvrtke diljem svijeta! Sada je više nego ikada potrebno naučiti upravljati svojim mislima i biti prisutan u trenutku, a mindfulness donosi upravo to.

Riječ je o tehnici utemeljenoj na neuroznanosti koja ljude potiče da budu usredotočeni na sadašnji trenutak. Fokusiranjem na pravi način ljudi preuzimaju stvari u svoje ruke. Intervencija u pravo vrijeme donosi im sreću i uspjeh.

Naime, mindfulness uči čovjeka ovladavanju vlastitim mislima i osjećajima. To donosi zadovoljstvo njemu, ali je i temelj za razvoj dobrih odnosa s ljudima u njegovoj okolini. Zato tehniku obožavaju najuspješnije tvrtke svijeta, a raste zanimanje za nju i u Hrvatskoj. U svoje je djelovanje uključuju poduzetnici, menadžeri i zaposlenici.

U live predavanju dr. sc. Branka Novosel, certificirana trenerica mindfulnessa predstavit će vam MindBodyLab mindfulness program kojeg je osmislila, naučiti vas nekoliko ključnih mindflness vježbi te vam otkriti kako da budete sretnije!

VAŽNE INFORMACIJE:

Predavanje je besplatno za sve WiA članice. Održat će se live u zatvorenoj FB grupi za članice: https://www.facebook.com/groups/wia.clanice

Ukoliko niste članice, a želite poslušati ovo i brojna druga predavanja, platite samo radionicu ili se učlanite s jednim od paketa koji su i na popustu do 1.6.2020:

https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

Više o benefitima članskih paketa pročitajte na linku:
https://www.womeninadria.com/clanski-paket/

Ukoliko niste članica, osim uplate paketa možete i platiti samo ovo predavanje: cijena je 300 kn s PDV-om. Članstvo se svakako više isplati jer je godišnja članarina najmanjeg paketa 500 kn s PDV-om i vrijedi za neograničen broj besplatnih edukacija i drugih pogodnosti.

Ako niste članica OBAVEZNA je prijava putem maila:
[email protected] kako biste dobili podatke za uplatu članstva ili samo ove edukacije te kako bismo vas dodali u grupu.

Detalji:

Datum:
24 travnja
Vrijeme:
19:00 - 20:00