Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

27.5. Praktični webinar: Kako povećati promet web stranice kroz plasirani sadržaj

27 svibnja @ 15:00 - 16:00

Besplatno

Nakon izuzetno uspješne prve radionice, ponavljamo je na vaš zahtjev! Radionica je namijenjena poduzetnicima i tvrtkama koje žele unaprijediti svoju web stranicu i poboljšati njezin sadržaj, te samim time iskustvo korisnika. Poslije radionice ćete TOČNO znati kako proizvoditi SEO sadržaj te kako i gdje ga plasirati. Prilikom prijave poslat ćete link na svoju web stranicu te će vam predavačica na webinaru dati direktan feedback i kratke savjete za poboljšanje.

Naučit ćete:

• Osnove SEO-a i pisanja sadržaja za web (aka web strategija)
• Što su naslovi i meta opisi
• Zašto su linkovi nova valuta interneta?
• Kako točno znati o čemu pisati za web i na čemu raditi PR
• Kako doći do autoriteta kroz linkove i native PR
• Gdje ih postaviti i kako napisati dobar KUPI gumb ili kontakt obrazac

Tehnički dio weba
• Kako ubrzati web stranicu
• Koje wordpress teme su najbolje i najbrže
• Alati za praćenje prometa (google analitcs)
• Nisu trikovi niti magija nego tehnički detalji koji će optimizirati vaš content (faq google scheme itd)

O PREDAVAČU:
Mariana Čačić je prvo digitalno iskustvo je stekla radeći za velike klijente poput Maistre, Podravke, Vindije i PBZ-a gdje je upoznala praksu stvaranja odnosa ciljane publike i brenda. Danas kao vlasnica web agencije pomaže tvrtkama definirati i ostvariti online ciljeve kroz planiranje weba i sadržaj, a sve u svrhu povećanja prodaje i utjecaja. Njezin web pogledajte na www.10000stvari.com.

VAŽNE NAPOMENE – molimo pročitati:

Radionica je besplatna za sve WiA članice, ostali mogu platiti radionicu ili članstvo. Održat će se 27.5. u 15h putem Zoom-a, a link ćete dobiti na mail na dan eventa.

Obavezna je prijava putem maila: [email protected] Prilikom prijave potrebno je poslati i link na svoju WEB stranicu jer ćemo raditi putem konkretnih primjera. Povratno ću vam na dan eventa poslati link na Zoom.

VAŽNO! Prijave se primaju zaključno do 26.5. do kraja dana.

Prednost prijave imaju oni koji nisu sudjelovali na prethodnoj istoj radionici.

Ukoliko niste članice, a želite poslušati ovo i brojna druga predavanja, učlanite se s jednim od paketa koji su i na popustu do 1.6.2020:

https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

Više o našim članskim paketima pročitajte na linku:
https://www.womeninadria.com/clanski-paket/

Ukoliko niste članica, osim uplate paketa možete i platiti samo ovo predavanje: cijena je 300 kn s PDV-om. Članstvo se svakako više isplati jer je godišnja članarina najmanjeg paketa 500 kn s PDV-om i vrijedi za neograničen broj besplatnih edukacija i drugih pogodnosti.

Ako već jeste članica, obavezno se priključite u našu zatvorenu člansku Facebook grupu jer ćemo tamo objavljivati i sve ostale besplatne edukacije: https://www.facebook.com/groups/wia.clanice

Detalji:

Datum:
27 svibnja
Vrijeme:
15:00 - 16:00
Cijena:
Besplatno