Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

28.4. Predavanje: Pozitivnom psihologijom protiv stresa i straha

28 travnja @ 8:00 - 17:00

Ovo su teška i zahtjevna vremena za sve nas. Suočavamo se s globalnom pandemijom, ekonomskom krizom, a u Zagrebu još i potresom. Nije ni čudo da nismo dobro. Znamo li pomoći sebi da se osjećamo bolje? Kako podnosimo stres? Što učiniti s neizvjesnosti koja nam visi iznad glava?
Pozitivna psihologija nam može pomoći da se lakše nosimo sa svim tim izazovima. Trebamo samo poslušati rezultate znanstvenih istraživanja i – krenuti ih primjenjivati.

Na ovom interaktivnom predavanju dobit ćete konkretne ideje i alate koje možete primijeniti odmah, a koji vam dokazano mogu pomoći u otpuštanju stresa, boljoj koncentraciji, većem miru i izgradnji optimizma.

O PREDAVAČU:

Ivana Štulić je Msc in Applied Positive psychology, coacherica, konzultantica, trenerica i poduzetnica. U poslovnom savjetovanju koristi dugogodišnje radno iskustvo (multinacionalne kompanije, razni sektori – od IT, telekoma, banking i financijske industrije, javna uprava, konzalting, neprofitni sektor i dr.) gdje je radila kao konzultant, projektni menadžer i menadžer poslovnih procesa.

Što je sve završila:
– završen MSc in Applied Positive Psychology na Anglia Ruskin University u Cambridgeu, UK
– certificirani trener poslovnih edukacija (završen Train the trainer program)
– certificirani NLP practitioner i business and manager coach
– INoptimum sistem coach
– integrativni tjelesno orijentirani praktičar po metodi Centra za integrativni razvoj
– certificirani praktičar Appreciative Inquiry metode za rad u organizacijama i change management
– član predsjedništva Hrvatske udruge za coaching

Više o njoj pročitajte na https://www.ivanastulic.com/o-meni

Na linku pogledajte ostale besplatne edukacije koje Ivana nudi na svojoj web stranici: https://www.pozitivnapsihologija.net/post/besplatne-online-edukacije

VAŽNE INFORMACIJE:
Predavanje je besplatno za sve WiA članice. Održat će se live preko Zoom aplikacije, a link će biti stavljen u zatvorenoj FB grupi za članice: https://www.facebook.com/groups/wia.clanice

Ukoliko niste članice, a želite poslušati ovo i brojna druga predavanja, možete platiti samo edukaciju ili se učlaniti s jednim od paketa koji su i na popustu do 1.6.2020:

https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

Više o benefitima članskih paketa pročitajte na linku:
https://www.womeninadria.com/clanski-paket/

Ukoliko niste članica, osim uplate paketa možete i platiti samo ovo predavanje: cijena je 300 kn s PDV-om. Članstvo se svakako više isplati jer je godišnja članarina najmanjeg paketa 500 kn s PDV-om i vrijedi za neograničen broj besplatnih edukacija i drugih pogodnosti.

Ako niste članica OBAVEZNA je prijava putem maila:
[email protected] kako biste dobili podatke za uplatu članstva ili samo ove edukacije te link na predavanje.

Detalji:

Datum:
28 travnja
Vrijeme:
8:00 - 17:00