Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Sisak 29.10. Besplatna konferencija za poduzetnice “Prkosne i ponosne”

29/10/2019 @ 9:00 - 14:00

Besplatno

Women in Adria nastavlja svoje aktivnosti u Sisačko – moslavačkoj županiji konferencijom za poduzetnice pod nazivom Prkosne i ponosne.

Cilj konferencije je edukacija, umrežavanje i pokretanje dijaloga za lokalnim vlastima o specifičnostima ženskog poduzetništva i mogućnostima potpore.

Događaj je namijenjen:

– iskusnim poduzetnicama
– ženama koje su na početku poslovanja
– ženama koje tek razmišljaju o pokretanju vlastitog biznisa

Ulaz se ne naplaćuje, ali zbog ograničenog broja mjesta obvezna je prijava putem kontakt obrasca niže.

Sve sudionice koje su ujedno i poduzetnice, konferenciju mogu iskoristiti i za vlastitu promociju. Omogućit ćemo im podjelu letaka te uključivanje njihovih proizvoda/usluga u nagradnu igru. Detalje ćete dobiti prilikom prijave.

PROGRAM KONFERENCIJE:

9.00 – 9.10. Registracija i otvaranje konferencije

9.10 – 10.00 “Kako osigurati naplatu potraživanjanaplatiti se u slučaju neplaćanjaAna-Marija Kajić, odvjetnica

Učinkovito naplata i dobro organizirani načini naplate potraživanja neki su od najbitnijih preduvjeta svakog uspješnog poslovanja. Saznat ćete na koji se način unaprijed zaštiti od nepodmirenih obveza potraživanja te da li vam u tome mogu pomoći sredstva osiguranja i ako da, koja sredstva osiguranja. Otkrit ćete i koje vam mogućnosti stoje na raspolaganju za naplatu nepodmirenih potraživanja te koje su pravne mogućnosti kod naplate potraživanja.

10.00 – 11.00 “10 važnih koraka uspješne pripremeprovedbe EU projekata”,Ana – Marija Špicnagel, IPS konzalting d.o.o.

Ana-Marija će dati pregled dostupnih natječaja, analizu najčešćih grešaka u provedbi EU projekata, savjetovati kako komunicirati s  konzultantima i kako se kvalitetno i pravovremeno pripremiti za prijavu projekta na natječaj, koje podatke poduzetnik mora znati vezano uz planiranje projekta (operativno poslovanje, plan razvoja tvrtke i sl.)

11.00 – 12.00 Izazovi korištenja kredita kao izvora financiranja malih poduzetnika, Jadranka Mršić Hebrang, rukovoditeljica Direkcije za mikro, mala i srednja poduzeća, HBOR

12.00 – 12.30 Pauza i networking

12.30 – 13.15. Uspješnim komuniciranjem do uspješnog poslovanja, Jelena Čevra, vlasnica tvrtke Pyaar

Bez obzira kojim se poslom bavite, dobra komunikacija bit će temelj vašeg uspjeha baš kao što je zdrava komunikacija temelj kvalitetnih obiteljskih odnosa i prijateljstava. Biti dobar govornik nije isto što i znati uspješno komunicirati. Kažu kako percepcija kreira realnost, a zadaća PR-a je da kreira percepciju. PR bi trebao pokazati vašoj ciljanoj publici koliko ste dobri s ciljem podrške u prodaji, što dovodi do ostvarenja profita, postizanja konkretnog cilja ili samog vašeg javnog profiliranja.

Saznat ćete što točno PR može, a što ne može napraviti za vaš biznis te jeste li u poziciji da možete biti sam svoj PR-ovac ili bi vam koristilo angažirati profesionalce. Kako postati sinonim za najbolje u području svog djelovanja te zašto je unutarnja komunikacija preduvjet dobre komunikacije prema javnosti i ciljanoj publici.

13.15 – 14.15 Kako konačno prestati preživljavati i postati poslovna žena koja zarađuje?Ana Keglović Horvat, AKH consulting

Ako poduzetnice žele početi poslovati ili izbacuju novi proizvod ili uslugu ili stari na novo tržište, često pretpostavljaju što bi se dobro prodavalo. Pa to naprave, puste u proizvodnju i izbace na tržište, marketiraju i nadaju se najboljem. Ulože puno novaca da bi nakon dugog procesa izrade čekali kako će stvar ispasti. U takvim situacijama jednostavno više trebaju biti orijentirani za potrebe, želje i iskustvo svojih sadašnjih ili budućih kupaca, a manje na svoje ideje, želje i pretpostavke.

Pri tome je prvo potrebno napraviti samoanalizu, jer tek kad se sredi glava, može se srediti business. Tek kad znaju ZAŠTO one rade ovaj business i što žele postići, tek tada mogu pitati svoje klijente njihov ZAŠTO. I tada znaju tko su i što su i zašto vrijede. I što to vrijedi u njima da mogu bez srama stati na središnji gradski trg i prodavati sebe. A ne da se srame i kažu: “Joj, ja vam mogu sve ispromovirati i svakog prodati, samo ne sebe, meni je to koma.”

14.15. Zatvaranje konferencije i nagradna igra

LOKACIJA: Capraška ulica 12 (Poduzetnički inkubator Sisak – PISAK), 5.  kat

Besplatan parking dostupan je ispred zgrade na desnoj strani.

 

OBRAZAC ZA PRIJAVU (ukoliko prijavljujete više osoba, molimo ispunite obrazac za svaku):

Detalji:

Datum:
29/10/2019
Vrijeme:
9:00 - 14:00
Cijena:
Besplatno

Lokacija

Sisak
Capraška ulica 12
Sisak, 44000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
091 6128 200