Održan prvi Ladies In u Osijeku, pogledajte kako nam je bilo

Nakon što smo krajem svibnja održali prvi Ladies In event i to u Splitu, u petak 7.6. družili smo se i u Osijeku. U predivnom foayeu osječkog HNK-a okupile su se žene iz različitih sfera kako bi se umrežile i družile. Upravo je to i cilj Ladies In evenata.

Eventi koji povezuju žene iz različitih sfera

Posljednje se 4 godina održava u Bosni i Hercegovini, a idejna začetnica je Samira Muratović i njena agencija Altermedia. Događaj je namijenjen  ženama iz svijeta biznisa, kulture, mode, sporta i svih drugih sfera života koje uz kazališnu predstavu promoviraju kulturu, networking, te pozitivne životne vrijednosti i iskustva. 

Ladies In se održava u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci i Tuzli i do sad je više od 10.000 žena posjetilo ovaj događaj.

A upravo su snagu ženskog zajedništva i poduzetništva okupljenima prezentirale i naše članice Kristina Ukalović iz Reviderma i Jasenka Kalajdžić–Čandrlić iz Poliklinike Lege Artis koje zajedno surađuju, a za uzvanice su pripremile i poklon bonove.

Komedija za kraj tjedna

Nakon druženja gostiju i partnera, uživali smo u mjuziklu “Sugar”. Za ovaj fantastičan brodvejski mjuzikl tražila se karta više!

Kao predložak mjuziklu je poslužio svima dobro poznati film, nezaboravna komedija s Marilyn Monroe, Tonyjem Curtisom i Jackom Lemmonom u glavnim ulogama, „Neki to vole vruće“. Priča je to o dva glazbenika, Jerryju i Joeu, koji se kao svjedoci gangsterskog okršaja na Valentinovo preodijevaju u žene i pridružuju ženskom orkestru na turneji, ali i priča o plavuši koja traga za milijunašem i milijunašem koji se zaljubi u muškarca prerušenog u ženu.

Prije predstave uzvanici su mogli uživati u ukusnim slanim i slatkim zalogajima restorana Vrške iz Vukovara. Uz fina jela prija i fina voda, za što se pobrinula Jana.

Osim predstave, uzvanice su dobile i bogati goodie bag s poklonima naših sponzora i partnera. U vrećici se našlo novo pivo Blanc iz Carlsberga, AVON kozmetika, Pompea čarape, Cicaplast krema iz La Roche Posay, uzorci Nikel kozmetike , zdravi čips Sana delikatesa te primjerak Ladies In BiH časopisa.

Cijelu galeriju s eventa pogledajte na linku.

Foto: Tomislav Lichtenthal

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -