Gin Gourmet 2021 – Festival gina, rakija i likera kojeg ne smijete propustiti!

Zadovoljstvo nam je najaviti 3. po redu Festival gina, rakija i likera „Gin Gourmet 2021“. Ovog proljeća, od 6. do 8. svibnja 2021. u srcu Zagreba, unutar AvantGarden Event Square-a, održava se 3. Festival gina, rakija i likera „Gin Gourmet 2021“. Domaćin Festivala, AvantGarden Event Square, u Magazinskoj 16, postaje oaza vrhunskog pića.


Pročitajte više: Rose lemonade: Piće koje stvara trendove


AvantGarden je zamišljen kao Event Square u industrijskom stilu koji se može modulirati i prilagoditi svim vrstama evenata, od banketnih varijanti, pop up varijanti te lounge i casual varijanti. Površinom od 700m2 zatvorenog prostora, 400 m2 natkrivene i 400m2 nenatkrivene terase s 100 parkirnih mjesta, prostor je prilagodljiv za organizaciju privatnih i korporativnih evenata.

Gin, apsolutni klasik među alkoholnim pićima, posebnu pažnju u novije vrijeme plijeni među mlađom populacijom, ali i u redovima ljepšeg spola. Žene su sve češći ljubitelji ovog poznatog ‘muškog’ pića, koji se osim dobrog okusa ističe i u vizualnom smislu.


Pročitajte više: Punč, topla čokolada, grog: Recepti bez kojih nema blagdanskog duha!


Festival „Gin Gourmet“, čiji je koncept zamišljen po uzoru na vodeće svjetske sajmove daje priliku proizvođačima gina da prezentiraju i prodaju svoje proizvode, a sve dodatno će biti popraćeno live acoustic nastupima svake večeri. Ljubitelji ovog pića imat će jedinstvenu priliku upoznati sve hrvatske i strane destilerije. Osim samih prezentacija izlagača te organiziranih vrhunskih radionica na temu gina, koncept ovakvog tipa festivala je educiranje i upoznavanje posjetitelja o nastanku hrvatskog gina, rakija i likera s ciljem očuvanja i promoviranja hrvatskog izvornog proizvoda.

Otvorenje Festivala počinje u četvrtak 6. svibnja 2021. u 15:00 sati te traje do 22:00 sata navečer. Nastavak slijedi u petak od 17:00 sati te zadnji dan, 8. svibnja također od 17:00 sati do zatvaranja festivala u 22:00 sata. Festival će se održati na 800m2 otvorene, natkrivene terase u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama. I dok s nestrpljenjem čekamo toplije dane, svibanj u Zagrebu možete započeti uz čašicu omiljenog vam pića! Jedinstvena prilika da oduševite sebe, prijatelje i poslovne partnere.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

najava konferencija javna uprava

Žene koje su uspjele u javnom sektoru okupile smo na konferenciji...

Iako čine većinu zaposlenih, u javnom sektoru žene su nedovoljno zastupljene na vodećim pozicijama. Od 128 gradova, žena vode tek njih...
- Advertisment -