FitMama ABC – Revolucija tijela iznutra i izvana

Nakon ljetne uspješnice „Bikini izazov“ programa koji je desecima žena pomogao vratiti vitko tijelo, samopouzdanje i izgubljenu energiju, BudiFitMama donosi vam potpuno novi, inovativni program u trajanju 90 dana – FitMama ABC.

FitMama ABC – u 90 dana do vitkog tijela

FItMama ABC vas vodi kroz 3 progresivne faze koje traju po 30 dana u kojima ćete iz dana u dan primjećivati promjene, ne samo na izgledu svog tijela, nego i u navali poleta i energije i novootkrivenog zadovoljstva samima sobom.

Pažljivo osmišljen i kreiran od strane stručnjaka iz područja fitnessa i nutricionizma, program je koncentriran da vas s lakoćom provede kroz 3 glavne prepreke koje stoje na putu do vitkog tijela i zdravog života punog pokretačke energije.

1. Čišćenje organizma

Jeste li već pokušavali smršavjeti, no rezultati vašeg truda su izostali? Često niste svjesni da put do mršavljenja onemogućuju preopterećeni organi koji usprkos svim našim naporima nisu u stanju istopiti masnoće i podariti nam liniju o kojoj smo oduvijek maštali!

Današnji način života predstavlja veliko opterećenje za organizam i vaši organi su zaposleni više nego ikada prije. Osim hrane prepune raznih aditiva i dodataka koje treba preraditi, a koja je postala uobičajena u modernom stilu života, organizam se susreće s onečišćenjima iz zraka i vode i brojnim pesticidima iz voća i povrća. Kao da to nije dovoljno, vaš organizam je podložen stalnom stresu i brzom tempu života. Rezultat svih ovih utjecaja je onečišćenje tijela, posebice jetre koja je odgovorna za metabolizam masti i toksina. Kada je jetra preopterećena, ne može obavljati svoju funkciju i umjesto da mršavite, masti se sve više talože, posebno u području trbuha.

Zato je iznimno važno prije svega očistiti tijelo, a zatim započeti s kurom mršavljenja. Upravo takav pristup zastupljen je u FitMama ABC programu koji započinje trodnevnim detoxom s ciljem da očisti tijelo i pripremi ga za mršavljenje.

2. Podrška i motivacija

Jedna od najčešćih prepreka s kojima se susrećete, čak i kad vaš program dijete i vježbanja započne sjajno, je nedostatak podrške i motivacije. Čak i najveći entuzijasti izgube svoj polet kada se susretnu s nerazumijevanjem okoline.

FitMama ABC je doskočila i ovom problemu i okrenula ga u korist članova kreiranjem posebne zatvorene Facebook grupe za međusobno druženje, razmjenu iskustva, veseljenje zajedničkim rezultatima i međusobnu podršku. U grupi ste također dobrodošli direktno se obratiti profesionalnoj trenerici i nutricionistici koje će vas rado saslušati i pomoći.

Članstvo u grupi se pokazalo kao izvrsna motivacija svima i opasnost za skretanje s puta gotovo da ne postoji kada se možete svakog dana veseliti svojim i tuđim uspjesima, dobiti odgovor na svako pitanje i nedoumicu i stručni savjet kada zatreba.

Dojilje dobivaju posebne naputke i podršku od nutricionistice.

3. Detaljan plan i svakodnevno djelovanje

Često se dogodi da vježbači koji vježbaju sami zapadnu u rutinu i ne samo da tijelo prestaje reagirati na poznate vježbe, već i volja za vježbanjem slabi bez uvođenja novih elemenata. FitMama ABC rješava ovu poteškoću „zbunjivanjem“ tijela različitim setovima vježbi. S ovim pristupom ne postoji opasnost da se tijelo navikne na vježbe i prestane s topljenjem masnih naslaga.

FitMama ABC nije običan program, to je recept za potpunu transformaciju života. S tim na umu vaša voditeljica Sunčana Seletković razradila je detaljne planove koje će vam slati svakog tjedna i koji će vas pratiti kroz sve 3 faze programa.

Faze su progresivne, što znači da ćete započeti s jednostavnijim tipovima vježbi dok ih u potpunosti ne savladate, a zatim će se težina i intenzitet povećavati kako bi rezultati bili maksimalni. Na vama preostaje samo da se držite programa i svakodnevno djelujete dok ne dođete do svog cilja.

Kroz 90 dana trajanja programa regenerirat ćete tijelo iznutra i izvana i biti spremni za novi, kvalitetniji život, ovaj put u vašem tijelu iz snova.

Zadnji rok za prijave je nedjelja, 7. veljače 2016.

Što još čekate, prijavite se!

Više o programu možete vidjeti na linku: www.budifitmama.hr

Foto: BudiFitMama

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više