Freywille Zagreb proslavio svoj prvi rođendan

Povodom svojeg prvog rođendana u listopadu ove godine, Freywille Zagreb je iskoristio priliku da dragim klijentima pripremi ugodno iznenađenje te im zahvali na ukazanom povjerenju na drugačiji i jedinstven način. U Preradovićevoj 2  organizirano je kratko i čarobno putovanje carskom Rusijom gdje su imali prilike uživati u originalnim ruskim delicijama, saznati brojne zanimljivosti iz ruske kulture, ali i družiti se s prelijepom princezom. 

Freywille Zagreb

Proslavu je obilježilo odlično predavanje gospođe Marie Khairove, magistrice povijesti iz Moskve, o ruskoj kulturi i običajima, te mala škola šminkanja  koju je vodila make up umjetnica Irena Herceg Gojić.  Zora Bjelousov, glavna urednica portala Femina.hr, porijeklom Ruskinja, odlično se snašla u ulozi prelijepe ruske princeze i Freywille ambasadorice, te predstavila gostima raskošne setove  nakita iz kolekcije Passionate Russia.

Ljubav prema umjetnosti, vrhunska izvedba i duboko poštovanje prema drugim kulturama, definiraju rad i uspjeh Freywille kompanije. Svaki  komad nakita ručno se izrađuje u izvornom ateljeu u središtu Beča, na istoj lokaciji još od 1951. godine. Freywille je prisutan s više od 100 butika u 35 zemalja na četiri kontinenta, a u listopadu prošle godine otvoren je i prvi Freywille butik u Zagrebu u Preradovićevoj 2.

 

 

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Nedostatak radne snage: Hrvatske tvrtke žele zaposliti 50 tisuća stranaca

Nedostatak radne snage sve je veći problem hrvatskog turizma, ugostiteljstva, metalske industrije i građevinskog sektora. Mnoge tvrtke zato radnike sve više...