Reci to pjesmom: Iznenadite dragu osobu originalnom glazbenom čestitkom

Rođendani, blagdani, vjenčanja i ostala slavlja su savršene prilike da dragim osobama, partnerima, prijateljima i obitelji iskažemo ljubav i privrženost. Pronašli ste dar, ali želite li drage ljude još nečim posebnim iznenaditi, savršen su poklon glazbene čestitke. Lijepim melodijama i stihovima pokažite najdražima koliko vam znači što su u vašem životu.  

Čestitke koje sviraju

Postoje razni besplatni digitalni alati pomoću kojih najdražima možete napraviti posebnu persoliziranu čestitku s omiljenom glazbom. Možete odabrati ili sami napisati prigodne stihove za različite prilike. Pronađite najljepše stihove za rođendan, Valentinovo, Božić, rođenje djeteta, završetak fakulteta, vjenčanje i druge prilike. Vaša će čestitka biti posebnija od drugih. Poklanjanje čestitke iz koje zasviraju tople i nježne melodije, izazvat će emocije kod osobe kojoj je namijenjena.


Pročitajte više: Čestitke za rođendan: kako ispisati prikladne želje za svaku priliku


Probudite lijepe uspomene

Za rođendan prijatelja odaberite vašu omiljenu pjesmu i probudite stare uspomene i lijepa sjećanja koja vas vežu. Osim pažljivo odabranim poklonom, time ćete ga/ju na njegov ili njezin dan raznježiti i pokazati koliko ste povezani.

Najljepšim stihovima i melodijama ljubavnih pjesama u čestitci pokažite partneru za Valentinovo, rođendan ili godišnjicu vaše ljubavi koliko vam znači i glazbom iskažite osjećaje. Unesite novu, drugačiju dimenziju u izbor čestitki, glazbene su svakako neobične.


Pročitajte više: 3D rođendanska čestitka je jedinstven način kojim možete poželjeti rođendan slavljeniku


Lijepe želje u stihovima

Ako ste gost na vjenčanju, odaberite pjesmu koja slavi ljubav i sretan zajednički život i ostavite glazbenom čestitkom snažan dojam na drage ljude kojima je poklanjate.

Ako se onima kojima poklanjate glazbene kutije i čestitke koje sviraju neće svidjeti, napišite im najljepše želje u stihovima omiljenih popularnih pjesama na originalnim i lijepim papirnatim čestitkama. Nemojte zaboraviti odabrati prigodne stihove.

„Ti ostvari svaki san, danas samo tvoj je dan, sretan ti rođendan“.

„Sritan ti rođendan, povedi svoj dan, putem di pisma, putem di jubav, ne pišu kraj“.

„To što osjećam, ti bez riječi znaš, nitko nikoga kao tebe ja“.

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

humanitarni buvljak

Kamo za vikend – pizza, fotografija ili humanitarni buvljak?

Nakon napornog radnog tjedna, svi želimo dobro iskoristiti vikend. Zato smo uz vas s nekoliko sjajnih ideja prikladnih za cijele obitelji,...
- Advertisment -