Humanitarna akcija Combisa polučila ogroman uspjeh: “Iznenađeni smo”

Na blagdan Svetog Nikole Combis je organizirao humanitarnu akciju prodaje slikovnica koje uče djecu o opasnostima na internetu. Akcija se održala u Hilton Garden Inn hotelu u Zagrebu. Prodavali su slikovnice iz zbirke “Bajke u digitalnom svijetu” koje su nastale u suradnji Combisa i Centra za nestalu i zlostavljanu djecu i koje su obogaćene vježbenicom kroz koju se otvaraju teme online izazova i opasnosti.

Učinili dobro djelo

“Hvala svim ljudima koji su se odazvali našem pozivu i odvojili vrijeme za ovu humanitarnu akciju. Hvala svim zaposlenicima kompanija u susjedstvu koji su došli u velikom broju čime su nas jako lijepo iznenadili. Zajedno smo učinili dobro djelo i pomak prema sigurnijem digitalnom društvu”, rekla je Maja Markulin Klarić, direktorica Odjela digitalnih inovacija u Combisu i inicijatorica ove humanitarne akcije. Dodala je kako je humanitarna akcija Combisa i darivala mališane poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora Suvag.

“Pozdravljam hrabre učenice i učenike nižih razreda u Suvagu i ovim putem im želim sretan i veseo Božić”, zaželjela je Markulin Klarić.


Pročitajte više: Kako se snašla Crvenkapica u digitalnom svijetu? Akcija za edukaciju djece o online sigurnosti


Kako ostati siguran na internetu

Voditelj Centra za nestalu i zlostavljanu djecu Tomislav Ramljak izrazio je sreću što će nova slikovnica iz nagrađivane zbirke mnogima uljepšati božićne praznike. Humanitarna akcija Combisa prodavala je Crvenkapicu u ovom izdanju, kao i dosadašnje dobro poznate Bajke u digitalnom svijetu, koje su ove godine nagrađene Hrvatskom velikom nagradom sigurnosti. Sve te priče upozorit će najmlađe, ali i njihove roditelje, o opasnostima u online svijetu.

“On je današnjoj djeci vrlo stvaran jer u njemu stvaraju odnose, uče, informiraju se i postaju dio zajednica koje ih bodre i osnažuju, ali katkad izlažu i različitim rizicima. Drago nam je da je Combis od samog početka prepoznao našu misiju i uz sada već četvrtu slikovnicu vjerujemo da imamo dobar recept za učenje kako ostati siguran na internetu“, rekao je Ramljak.

Sav prihod od prodanih slikovnica namijenjen je Centru za nestalu i zlostavljanu djecu. Slikovnice je moguće kupiti u knjižarama Tisak Media te Školska knjiga ili direktnim upitom na [email protected]!

Foto: Combis

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -