Vrtni centar Iris MBM daruje WiA članice poklon bonovima

Vrtni centar Iris MBM mnogima je već godinama glavno mjesto u potrazi za biljkama i ukrasima kojima ¸uređuju domove, urede, vrtove. Kao regionalni lider, MBM traga za novitetima kojima bi obogatili svoju ponudu i zadovoljili i najzahtjevnije potrebe tržišta i struke.

Hrvatski cvijet kao inspiracija brenda

Tako su krajem 2018. premijerno predstavili brand „IRIS vrtni centar“, inspiriran endemskom vrstom perunike – iris croatica. Kao što je hrvatski nacionalni cvijet inspiracija za naziv vrtnog centra tako je sam centar postao uzor i inspiracija novim generacijama stručnjaka u hortikulturi i floristici.

Nove ideje i trendovi koji se mogu naći u vrtnom centru IRIS, kao i cjelovita suradnja, temelj su uspješnog poslovanja s privatnim i poslovnim kupcima. Njihova ponuda iako je raznolika, stalno se i nadopunjuje te je popraćena kvalitetnom tehnološkom infrastrukturom. U vrtnom centru IRIS vole biljke i biljke vole njih. Njihovi zaposlenici tu su da vam uljepšaju svijet i oboje svakodnevicu. Ukoliko vam treba pomoć ili savjet, svi djelatnici u potpunosti su upućeni u asortiman i posjeduju potrebne stručne kompetencije za odjel u kojem djeluju.

Vrtni centar Iris MBM

Vrtni centar Iris MBM stručnjak je za hortikulturu i floristiku. Mjesto je to koje će vas inspirirati na rad s biljem, gdje možete razmjeniti iskustava o kulturi cvijeća i uređenju vrtova i parkova. Svoje poslovanje njeguju poput vrta – pažljivo i sa smislom.

Opseg poslovanja djeli se na 3 komponente:

  • Home (sobno i vanjsko bilje za dom)
  • Professional (veleprodaja opreme i bilja)
  • Premium (ekskluzivna oprema i bilje)

Proces planiranja nabave osigurava suradnju s dobavljačima koja je uzajamna, pouzdana i dugoročno stabilna. U IRIS vrtnom centru s lakoćom prate aktualnosti i očekivanja te potrebe tržišta. Tako usmjeravaju i svoje aktivnosti: od vanjskog biljapreko sobnog, do rezanog cvijeća i opreme za hortikulturu i floristiku.

Osvojite poklon bon

Dvije WiA članice nagrađujemo po jednim poklon bonom od 250 kn koji je iskoristiv (za cjelokupni asortiman) u IRIS vrtnom centru Lučko (Dolenica 8). Detalje pronađite na našoj Facebook stranici.

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više