Iskustvo dobitnice usluge servisa Jedem doma

Prošli smo mjesec u suradnji s našom članicom Željkom Maras organizirali nagradni natječaj u kojem je jedna članica imala priliku osvojiti jednu od usluga servisa za nabavu namirnica i kuhanje Jedem doma. Točnim odgovorom na postavljeno pitanje pobjedu je odnijela naša članica Ana Marija Liber koja je uživala u domaćem ručku pripremljenom od strane izvrsne domaćice servisa Jedem doma, te je i napisala kratki članak o svom iskustvu koji nam je poslala zajedno s nekoliko fotografija. Njezino iskustvo vam donosimo u nastavku:

Iskustvo dobitnice Ane Marije Liber

Pun pogodak! To je bila prva misao kad sam čula da sam osvojila uslugu servisa Jedem doma. Zar to stvarno znači da ti netko kupi namirnice za jela po tvojoj želji, donese, pripremi, pospremi i to sve dok si na poslu? Da, znači!

Jako sam se veselila tom danu. Došla mi je Ivana, jedna od simpatičnijih osoba koje sam u zadnje vrijeme upoznala te sam joj s punim povjerenjem ostavila svoja vrata otvorena.

Iznenađenje je uslijedilo po povratku kući. Ne zato što sam ja ovu, idejom fenomenalnu, uslugu dobila na nagradnoj igri Women in Adria pa bih je trebala glorificirati, već zato što je rezultat doista bio vrhunski! Ivana, ti si čarobnica! I mala mi je rekla: “Mama, nikad nisi napravila finiji kolač!”.

Hvala cure, imate moju preporuku!

usluge_servisa_Jedem_doma_1

 

usluge_servisa_Jedem_doma_2

 

usluge_servisa_Jedem_doma_3

 

Foto: Ana Marija Liber

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...