Nagradni natječaj za Women in Adria članice – odgovorite točno na pitanje i osvojite jednu od usluga servisa za nabavu namirnica i kuhanje Jedem doma

Stres, užurbanost, dugi radni sati i obaveze u privatnom životu sigurno vam ostavljaju malo vremena za odlazak na tržnicu ili u trgovinu po namirnice, a kamoli pak za pripremu pravog domaćeg ručka. Sigurno vam je već dosadila „hrana iz vrećice“, priprema ručka ili večere koji su gotovi za 20 minuta, ili naručivanje pizze i ostale brze hrane.

Domaća kuhinja u udobnosti vašeg doma

Ako ste poželjeli da barem jedan dan (a da nije vikend) pojedete nešto domaće, skuhano s ljubavlju, pripremljeno od pravih domaćih namirnica i još da vam netko drugi sve to pripremi, imamo odličnu vijest za vas. Upravo to imate priliku osvojiti jer servis za nabavu namirnica i kuhanje Jedem doma poklanja jedan pravi domaći obrok, pripremljen u vašem domu.

Ovaj inovativni i itekako koristan servis osnovala je Željka Maras, bivša novinarka kojoj je ovo prvi samostalni poduzetnički projekt i k tome veoma uspješan. Servis “Jedem doma“ pruža specijaliziranu i personaliziranu uslugu nabave namirnica i kuhanja na domaći način, u domu klijenta. Domaćice servisa Jedem doma vrsne su kuharice koje će vam pripremiti pravu domaću gozbu.

Nagradni_natječaj_Jedem_doma_1

Znamo da je u današnje užurbano vrijeme teško pronaći vremena za pripremu pravog domaćeg ručka. Zato smo u suradnji s našom članicom, osnivačicom servisa Jedem doma, Željkom Maras, odlučili organizirati jedan nagradni natječaj samo za WiA članice.

Usluge servisa Jedem doma dostupne su na području Grada Zagreba, tako da u ovom nagradnom natječaju mogu sudjelovati samo članice Women in Adria koje žive na području Zagreba, a pobjednicu će proglasiti naš stručni žiri u subotu 12.12. u 21 h.

Sve što vi morate napraviti je točno odgovoriti na nagradno pitanje u komentarima ispod ovog teksta na portalu, a u slučaju da ste izabrana za pobjednicu možete odabrati koju uslugu servisa Jedem doma želite i dogovoriti vrijeme pripreme vašeg domaćeg obroka s domaćicama servisa.

Ali, to još nije sve. Članica koja osvoji nagradu mora napraviti nekoliko fotografija svog ručka i napisati jedan kratki tekst (min. 300 riječi) o svom iskustvu s uslugom servisa Jedem doma, koji ćemo objaviti na portalu Women in Adria.

Spremne? Nagradno pitanje glasi:

Gdje domaćice servisa Jedem doma nabavljaju namirnice za pripremu obroka?

Pravila nagradnog natječaja možete vidjeti na linku.

Foto: arhiva

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

6 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više