Nagradni natječaj za Women in Adria članice – odgovorite točno na pitanje i osvojite jednu od usluga servisa za nabavu namirnica i kuhanje Jedem doma

Stres, užurbanost, dugi radni sati i obaveze u privatnom životu sigurno vam ostavljaju malo vremena za odlazak na tržnicu ili u trgovinu po namirnice, a kamoli pak za pripremu pravog domaćeg ručka. Sigurno vam je već dosadila „hrana iz vrećice“, priprema ručka ili večere koji su gotovi za 20 minuta, ili naručivanje pizze i ostale brze hrane.

Domaća kuhinja u udobnosti vašeg doma

Ako ste poželjeli da barem jedan dan (a da nije vikend) pojedete nešto domaće, skuhano s ljubavlju, pripremljeno od pravih domaćih namirnica i još da vam netko drugi sve to pripremi, imamo odličnu vijest za vas. Upravo to imate priliku osvojiti jer servis za nabavu namirnica i kuhanje Jedem doma poklanja jedan pravi domaći obrok, pripremljen u vašem domu.

Ovaj inovativni i itekako koristan servis osnovala je Željka Maras, bivša novinarka kojoj je ovo prvi samostalni poduzetnički projekt i k tome veoma uspješan. Servis “Jedem doma“ pruža specijaliziranu i personaliziranu uslugu nabave namirnica i kuhanja na domaći način, u domu klijenta. Domaćice servisa Jedem doma vrsne su kuharice koje će vam pripremiti pravu domaću gozbu.

Nagradni_natječaj_Jedem_doma_1

Znamo da je u današnje užurbano vrijeme teško pronaći vremena za pripremu pravog domaćeg ručka. Zato smo u suradnji s našom članicom, osnivačicom servisa Jedem doma, Željkom Maras, odlučili organizirati jedan nagradni natječaj samo za WiA članice.

Usluge servisa Jedem doma dostupne su na području Grada Zagreba, tako da u ovom nagradnom natječaju mogu sudjelovati samo članice Women in Adria koje žive na području Zagreba, a pobjednicu će proglasiti naš stručni žiri u subotu 12.12. u 21 h.

Sve što vi morate napraviti je točno odgovoriti na nagradno pitanje u komentarima ispod ovog teksta na portalu, a u slučaju da ste izabrana za pobjednicu možete odabrati koju uslugu servisa Jedem doma želite i dogovoriti vrijeme pripreme vašeg domaćeg obroka s domaćicama servisa.

Ali, to još nije sve. Članica koja osvoji nagradu mora napraviti nekoliko fotografija svog ručka i napisati jedan kratki tekst (min. 300 riječi) o svom iskustvu s uslugom servisa Jedem doma, koji ćemo objaviti na portalu Women in Adria.

Spremne? Nagradno pitanje glasi:

Gdje domaćice servisa Jedem doma nabavljaju namirnice za pripremu obroka?

Pravila nagradnog natječaja možete vidjeti na linku.

Foto: arhiva

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

6 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...