Istarska villa Vito idealna za obiteljski odmor u rujnu

Kamena villa Vito s detaljima u izvornom istarskom stilu nalazi se u srcu Istre, u mjestu Šorići, i samo je nekoliko kilometra udaljena od centra Rovinja i Limskog kanala.

Kamena villa okružena prekrasnom prirodom

Prožeta je na 3 etaže te sadrži četiri dvokrevetne sobe, prostran dnevni boravak s kuhinjom, dvije kupaonice i u prizemlju istarsku konobu s kaminom za prave jesenske ugođaje.

Villa Vito

Iako se bliži kraj ljeta , temperature su još uvijek idealne za sunčanje , a na raspolaganju je i grijani bazen za noćno kupanje.

villa Vito

Okružena prekrasnom prirodom – mediteranskim raslinjem, vrtovima i terasama, Villa Vito gostima nudi elegantan ambijent u kombinaciji s prirodnim okruženjem.

Villa Vito

Osim privatnog bazena, vila sadrži i prostoriju za dodatne sadržaje i zabavu. Villa Vito odličan je izbor za obiteljski odmor.

villa VIto

Odmor u vili idilično je mjesto i prilika za uživanje u gastronomiji istarskih delicija u ponudi brojnih agroturizama, degustaciji Istarske Malvazije i Terana , šetnjom po Limskom kanalu te obilazak napuštenog srednjovijekovnog Dvigrada.

villa Vito

Villu možete rezervirati na web stranici agora.com.hr.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...