Istarska villa Vito idealna za obiteljski odmor u rujnu

Kamena villa Vito s detaljima u izvornom istarskom stilu nalazi se u srcu Istre, u mjestu Šorići, i samo je nekoliko kilometra udaljena od centra Rovinja i Limskog kanala.

Kamena villa okružena prekrasnom prirodom

Prožeta je na 3 etaže te sadrži četiri dvokrevetne sobe, prostran dnevni boravak s kuhinjom, dvije kupaonice i u prizemlju istarsku konobu s kaminom za prave jesenske ugođaje.

Villa Vito

Iako se bliži kraj ljeta , temperature su još uvijek idealne za sunčanje , a na raspolaganju je i grijani bazen za noćno kupanje.

villa Vito

Okružena prekrasnom prirodom – mediteranskim raslinjem, vrtovima i terasama, Villa Vito gostima nudi elegantan ambijent u kombinaciji s prirodnim okruženjem.

Villa Vito

Osim privatnog bazena, vila sadrži i prostoriju za dodatne sadržaje i zabavu. Villa Vito odličan je izbor za obiteljski odmor.

villa VIto

Odmor u vili idilično je mjesto i prilika za uživanje u gastronomiji istarskih delicija u ponudi brojnih agroturizama, degustaciji Istarske Malvazije i Terana , šetnjom po Limskom kanalu te obilazak napuštenog srednjovijekovnog Dvigrada.

villa Vito

Villu možete rezervirati na web stranici agora.com.hr.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

p&g mamforce

Direktorica P&G: ‘Potencijal treba njegovati, a dobar kadar zadržati’

Svako radno okruženje ima svoje specifičnosti i svoje izazove. Male tvrtke, žensko poduzetništvo, velike kompanije, multinacionalne korporacije. Što je teže i...