Posjetite Istarske Toplice – oazu mira koja nudi poseban wellness program i jacuzzi s ljekovitom termalnom vodom

Oaza mira koju nude Istarske Toplice idealno su mjesto za opuštanje i odmak od svakodnevnih obaveza. Upravo je proljeće savršeno doba za uživanje u mnogobrojnim tretmanima koji su u ponudi. Evo što vas čeka!

Wellness u službi zdravlja

Istarske Toplice smještene su u dolini rijeke Mirne, u sjeverozapadnoj Istri. Svatko tko se nađe u ovim predivnim toplicama dočekat će 85 m visoka stijena na čijem se platou vide ostaci ruševne crkvice Sv. Stjepana, zaštitnika ovih toplica po kojem su toplice i dobile ime.

Klima je umjerena i blaga, mediteranskog tipa s povremenom primjesom kontinentalne klime i stoga je vrlo pogodna za odmor i rekreaciju tokom cijele godine. Takva okolina pruža utočište za dušu i tijelo i zato se na tom mjestu nalazi wellness & beauty centar Istarske Toplice.

Wellness nije samo modni trend nego životni stil koji oplemenjuje i doprinosi kako fizičkom, tako i duševnom stanju organizma. Briga o zdravlju direktno utječe na mentalnu relaksaciju, fizičko stanje te na očuvanje unutarnjeg mira. Upravo zbog toga se u Istarskim Toplicama wellness implementirao kroz zdravstvene programe.

istarske toplice

U sklopu wellness & beauty centra Istarske Toplice u ponudi je bazen za plivanje i rekreaciju. Bazen je dužine 25 m sa slatkom vodom i hidro topovima. Dobrodošle su i obitelji s djecom jer ove toplice u ponudi imaju i mali dječji bazen namijenjen djeci do 5 godina. Nadalje, gostima hotela, ali i ostalim vanjskim gostima uz bazene je na raspolaganju i „Svijet sauna“ . Isprobajte jednu od 5 vrsta sauni (turska, finska, aroma parna, infra i kromo sauna) te se opustite u relax roomu, gdje vas čekaju voda, čajevi za piće i voće za osvježenje nakon uporabe saune.

Beauty centar nudi razne vrste masaža kao što su masaže s aromatičnim uljima, medom, čokoladom, maslinovim uljem, tartufima ili vinom. Od tretmana za oblikovanje lica i tijela nude se tretmani lica, pilinzi lica i tijela, depilacije te manikura i pedikura – pravi mali raj za ženske posjetiteljice!

istarske toplice

Izvor ljekovite vode

Na kraju dana iskoristite jacuzzi s termalnom ljekovitom vodom čiji je izvor ispod stijene Gorostas. Voda sadrži 14 različitih minerala, od kojih se svojim specifičnim mirisom i teksturom u vodi najviše izdvaja sumpor. Visoka mineralizacija i temperatura vode dobro djeluje na cirkulaciju, kosti i kožu.

Korištenje wellness i SPA programa preporuča se za sve osobe starije od 18 godina koje žive užurbanim i stresnim životom. Tišina i mir te okruženje bogato raznovrsnom florom i faunom pruža bijeg od svakodnevnice, potiče dobro raspoloženje i skladan način života.

WiA članice uz predočenje članske iskaznice ostvaruju brojne popuste:

  • 30% popusta na redovnu cijenu smještaja u objektima Mirna i Sv. Stjepan na bazi polu i punog pansiona za boravke 3 noći i više
  • 50% popusta na korištenje termalnog bazena te bazena u wellness centru
  • 10% popusta na sve usluge fizikalne terapije (osim masaža)
  • 15% popusta na usluge tretmana ljepote

Foto i tekst: Istarske toplice

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kristina Ercegović: Ah, ti zaposlenici

Poslovna savjetnica, osnivačica Business Cafea i autorica knjige "Najjači si kad si svoj", Kristina Ercegović, piše o vrijednosti koju zaposlenici imaju...