Kako izgleda kućni ured modne blogerice i suosnivačice Trendcyja Katarine Štimac?

Katarina Štimac poznata je modna blogerica i suosnivačica webshopa i online huba za nezavisne dizajnere Trendcy. Katarina iza sebe ima zavidnu karijeru u modnoj industriji gdje je godinama radila za poznata imena, poput Ralph Laurena ili Abercrombie & Fitch, nakon čega je preko 5 godina radila u komunikacijskom odjelu tvrtke Procter & Gamble.

Trendcy je osnovala s partnericom iz Kalifornije koja je dijelila njenu viziju rada s nezavisnim dizajnerima, čije bi brendove razvijala na globalnoj razini.

Kućni ured Katarine Štimac

Katarina je sada u 9. mjesecu trudnoće i uz pomoć svog partnera napravila je kućni ured iz snova, kako bi mogla raditi od kuće sve dok njezina kćer Anabela ne krene u vrtić. Postojeći kućni ured u kojem je obavljala noćne konferencijske pozive, budući da su joj partneri iz Kalifornije, sada ima potpuno novi izgled, koji je odlučila podijeliti s nama.

Tako je njezin novi ured opremljen prekrasnom bijelom sofom na razvlačenje Master Piel te komadima iz Ikee –dvodijelni bijeli stakleni stolić te ljubičasti tepih. Motivacijske citate i modne ilustracije za zid Katarina je naručila od mladih ilustratora s Etsyja koje je stavila u okvire kupljene u Ikei.

kućni_ured_1
kućni_ured_2

Bijela stolica, koju, kaže Katarina, toliko ne koristi jer češće sjedi na fitness lopti, također je iz Ikee. Tu su naravno i neizostavni komadi svakog kućnog ureda – stol i police. Na stalcima ili u ormaru s promotivnim artiklima nalaze se i brojni uzorci nakita i odjeće.

kućni_ured_3
kućni_ured_4

Što se tiče opreme za kućni ured, tu je bežična bazna stanica Apple Airport Express kojom je pojačala bandwidth i Internet doseg, a na radnom stolu nalaze se conferencing telefon i pisač i skener.

kućni_ured_5

Foto: privatna arhiva Katarine Štimac

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -