Ovim trikom kombiniranja odjeće ne možete pogriješiti

Pronaći jednobojnu odjeću za posao ili slobodno vrijeme nikome nije problem. No, gotovo nema žene koje je stajala pred ormarom s omiljenom majicom ili suknjom u rukama i razmišljala s čime bi je kombinirala. Budući da je ovo česti problem kod nas žena, donosimo vam jednostavan trik koji bi vam mogao pomoći da se to više ne dogodi.

Kako kombinirati odjeću?

Ako imate omiljene hlače i bluzu za koje mislite da ih baš ne možete kombinirati s drugom odjećom, nema problema – upotrijebite pravilo „Connect Two“, odnosno „Poveži dvoje“. Radi se o pravilu kojeg je osmislila Connie Wang s portala Refinery29, a koje vam savjetuje da kombinirate samo dva komada odjeće (može i cipele) iste boje.

Dakle, možete kombinirati hlače i cipele, majicu i jaknu, tajice i bluzu, remen i cipele… što god vam padne na pamet, dok god su ta dva odjevna komada iste boje. Naravno da s ostatkom odjeće ne možete ići u krajnosti koje se nikako ne slažu, pa pokušajte da vam se ostale boje slažu na kombinaciju koju ste povezali.

Moramo naglasiti da povezivanje bilo koja dva komada odjeće iste boje ne mora značiti da ćete složiti odličnu odjevnu kombinaciju, ali će vam pomoći u svakodnevnoj odluci prilikom oblačenja. Uostalom, pomoću ovog pravila možete nositi omiljenu majicu do nekoliko puta, kombinirajući je s različitim stvarima – jedan dan jakna, drugi dan cipele i slično, a da nitko ni ne primijeti da imate istu majicu.

Kako bi vam bilo lakše stvarati vlastite kombinacije, donosimo vam neke po našem odabiru.

Majica i cipele

Bijela majica u kombinaciji s cipelama iste boje. Uz bijelu boju možete kombinirati gotovo bilo koju drugu, o bilo kojem odjevnom predmetu da se radi.

Kako_kombinirati_odjeću_1
Foto: Jessa Kae

Još jedna kombinacija majice i cipela iste boje uz neutralan ton hlača te smeđu torbu i orglicu zlatne boje.

Kako_kombinirati_odjeću_2
Foto: Ashira Jewelry

Nježni tonovi roze majice i cipela u kombinaciji s crnom bojom – uvijek apsolutni pogodak.

Kako_kombinirati_odjeću_4
Foto: This Silly Girls Life

Remen i cipele

Crvena vam je omiljena boja? Ova odlična kombinacija crvenog remena i cipela ističe se od prekrasne žute suknje te crno-bijele majice. Primjer kako možete kombinirati više boja za koje biste možda pomislili kako nikako ne idu zajedno.

Kako_kombinirati_odjeću_5
Foto: This Silly Girls Life

Foto: službene stranice

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -