Predstavljena nova poslovna kolekcija “Stripes” modnog brenda KaYa design

Kolekcija „Stripes“ namijenjena je samouvjerenim i modno osviještenim ženama, koje žele izgledati elegantno, profinjeno i trendovski. Boje koje prevladavaju su crna i bijela koje služe kao podloge, a upotpunjuju se s narančastom i ljubičastom bojom te pepito uzorkom.

Elegancija stvorena za poslovnu ženu

Kristina Nikolić u kratko je vrijeme od diplome i titule Modelist visoke mode talijanske škole mode i dizajna „Callegari“ osvojila pažnju javnosti svojim dizajnerskim kreacijama koje stvara pod okriljem brenda KaYa design.

Na modnoj manifestaciji CITY 45 20 KaYa je predstavila prvu kolekciju “Summer of colours“, a na nedavno održanom Guver Extravagant Gala modnom događanju u Rijeci predstavila je novu kolekciju nazvanu „Stripes“.

Kolekcija „Stripes“ namijenjena je samouvjerenim i modno osvještenim ženama, koje žele izgledati elegantno, profinjeno i trendovski. Boje koje prevladavaju su crna i bijela koje služe kao podloge, a upotpunjuju se s narančastom i ljubičastom bojom te pepito uzorkom. Kolekcija obuhvaća haljine koje prate liniju tijela, haljine s faldama, odijela, culottes hlače, kratke jaknice te kapute ravnog kroja u kombinaciji s eko krznom.

„Kroz sve odjevne predmete provlače se crte koje oslikavaju moj pravac u dizajnu. Od materijala koristila sam vunu, jersey i eko krzno. KaYa design sinonim je za profinjenu i elegantnu ženu,“ naglasila je Kristina Babić Nikolić.

KaYa_design_1

Haljine i kaputi pročišćenih krojeva, kvalitetnog dizajna nastavljaju liniju sve popularnijeg KaYa design brenda koji slavi ženu i njezinu ljepotu, eleganciju i gracioznost.

Kampanja je snimana na ekskluzivnoj lokaciji novog Lido resorta u Opatiji na Kvarneru, zaštitno lice kolekcije je poznati riječki model Manuela Fabac, make-up potpisuje Dajana Čavić, frizuru In Fashion by Patricia Dinter, dok je za prekrasne fotografije zaslužan Arsen Miletić.

Kolekcija namijenjena ženama sa stilom, svih dobnih skupina, ljubiteljicama lijepog dizajna i estetike, može se naručiti putem službene FB stranice brenda KaYa Design, a sve članice Women in Adria imaju 20 % popusta.

KaYa_design_2

Info i foto: Alura agencija za marketing i promociju

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više