Promijenite svoje dosadašnje navike i pobijedite u utrci s vremenom

Danas svi vode brze živote ispunjene stalnim promjenama u kojima vrijeme postaje zaista vrijedan resurs koji mnogima kronično nedostaje. Čini se kao da nemamo vremena za obavljanje posla u predviđenom roku, za održavanje kvalitetnih kontakata s prijateljima, nemamo vremena za odmor i, što je zapravo najbitnije, nemamo vremena za sebe.

U čemu je razlika?

Bez obzira na sve zahtjeve modernog života, poneki ipak uspijevaju uskladiti sve privatne i poslovne obaveze te živjeti život koji prepoznajemo kao kvalitetan. Takav život svi želimo i sebi, zar ne?

Neupitno je da svi imamo jednaku količinu vremena. Ipak, neki stignu napraviti sve što žele, a neki ne. S obzirom na obavljeno, jedni se osjećaju ispunjeno i zadovoljno, dok se drugi začuđeno pitaju gdje je im je proletio dan. Što je to što čini razliku? Odgovor na ovo i mnoga druga pitanja možete pronaći na novoj otvorenoj Ramiro radionici!

Riješite se kradljivaca vremena

Polaznici će na ovom treningu naučiti kako kontrolirati aktivnosti koje troše vrijeme, kako prepoznati vlastite ciljeve i prioritete te delegirati manje važne zadatke, ali i na koji način se izboriti za vlastito vrijeme te poboljšati vlastite sposobnosti njegovim upravljanjem.

kako upravljati vremenom

Znate li koja je svrha kvalitetnog upravljanja vremenom i koji su to kradljivci vremena na koje bespotrebno trošimo dragocjeno vrijeme? Naučite osvijestiti te analizirati trenutne navike i uz nove tehnike i alate učinkovito primjenjivati drugačiji način planiranja vlastitog vremena.

Na ova predavanja, vježbe i diskusije pozvani su rukovoditelji, voditelji timova i projekata, ali i svi koji jednostavno žele naučiti kako bolje upravljati vlastitim vremenom.

Radionica se održava u utorak, 4. prosinca 2018. godine od 9 do 17 sati u zagrebačkoj Ramiro učionici.

Ako želite kvalitetno postavljati prioritete te pronaći vrijeme za sve željene aktivnosti, prijavite se i ostvarite svoje ciljeve! Iskoristite priliku i požurite s prijavama jer je broj sudionika ograničen.

Sve Women in Adria članice kod prijave na radionicu ostvaruju 20 posto popusta

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više