Promijenite svoje dosadašnje navike i pobijedite u utrci s vremenom

Danas svi vode brze živote ispunjene stalnim promjenama u kojima vrijeme postaje zaista vrijedan resurs koji mnogima kronično nedostaje. Čini se kao da nemamo vremena za obavljanje posla u predviđenom roku, za održavanje kvalitetnih kontakata s prijateljima, nemamo vremena za odmor i, što je zapravo najbitnije, nemamo vremena za sebe.

U čemu je razlika?

Bez obzira na sve zahtjeve modernog života, poneki ipak uspijevaju uskladiti sve privatne i poslovne obaveze te živjeti život koji prepoznajemo kao kvalitetan. Takav život svi želimo i sebi, zar ne?

Neupitno je da svi imamo jednaku količinu vremena. Ipak, neki stignu napraviti sve što žele, a neki ne. S obzirom na obavljeno, jedni se osjećaju ispunjeno i zadovoljno, dok se drugi začuđeno pitaju gdje je im je proletio dan. Što je to što čini razliku? Odgovor na ovo i mnoga druga pitanja možete pronaći na novoj otvorenoj Ramiro radionici!

Riješite se kradljivaca vremena

Polaznici će na ovom treningu naučiti kako kontrolirati aktivnosti koje troše vrijeme, kako prepoznati vlastite ciljeve i prioritete te delegirati manje važne zadatke, ali i na koji način se izboriti za vlastito vrijeme te poboljšati vlastite sposobnosti njegovim upravljanjem.

kako upravljati vremenom

Znate li koja je svrha kvalitetnog upravljanja vremenom i koji su to kradljivci vremena na koje bespotrebno trošimo dragocjeno vrijeme? Naučite osvijestiti te analizirati trenutne navike i uz nove tehnike i alate učinkovito primjenjivati drugačiji način planiranja vlastitog vremena.

Na ova predavanja, vježbe i diskusije pozvani su rukovoditelji, voditelji timova i projekata, ali i svi koji jednostavno žele naučiti kako bolje upravljati vlastitim vremenom.

Radionica se održava u utorak, 4. prosinca 2018. godine od 9 do 17 sati u zagrebačkoj Ramiro učionici.

Ako želite kvalitetno postavljati prioritete te pronaći vrijeme za sve željene aktivnosti, prijavite se i ostvarite svoje ciljeve! Iskoristite priliku i požurite s prijavama jer je broj sudionika ograničen.

Sve Women in Adria članice kod prijave na radionicu ostvaruju 20 posto popusta

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Facebook Shops

Može li Facebook Shops spasiti male biznise?

Mark Zuckerberg lansirao je novu aplikaciju unutar Facebooka, Facebook Shops. Temeljna ideja ovog segmenta Facebooka je da male tvrtke mogu jednostavno...