Korištenje poslovnih aplikacija u cloudu

Kad kupujete softver, podrazumijeva se da morate kupiti licencu za isti, nakon toga ga održavati putem instalacije sigurnosnih zakrpi i nadogradnji. Isto tako ako trebate neko specijaliziranije rješenje, kao na primjer fiskalizirane kase, cijene mogu dodatno narasti. U ovom slučaju nije na odmet razmisliti o već gotovim rješenjima koja se vrte u cloudu.

Vip cloudmarket

Kako bi takav tip usluga učinio što dostupnijima Vipnet je pokrenuo Vip cloudmarket. Online platformu koja svoje usluge nudi 0-24 sata.

Vip cloudmarket namijenjen je poslovnim korisnicima, posebice malim i srednjim poduzetnicima i nikako ne zahtjeva posebno poznavanje tehnologije.

Korisnik sa svoje strane jedino treba pristup internetu kako bi mogao koristiti ovu uslugu, dok će troškovi ovisiti o korištenju usluga, a mogu se prema potrebi uključivati i isključivati.

Prednost ovog načina korištenja softvera kao usluge je u sigurnom poslovanju, bez da morate kupovati često puta preskupu informatičku opremu i licence, te izbjegavate potrebu za zahtjevnim edukacijama.

Od cloud softvera koje Vipnet nudi, željeli bismo vam skrenuti pozornost na slijedeće:

Vip blagajna – fiskalizacija bez komplikacija

„Aplikacija za najjednostavnije izdavanje fiskalnih računa“

vip blagajnaVip blagajna, aplikacija iz Vipnetove ponude obveznicima Zakona o fiskalizaciji omogućava najjednostavnije i najbrže izdavanje fiskalnih računa, a za njeno korištenje potreban je tek pristup internetu na uređaju na kojem se aplikacija koristi.

Vip blagajna korisnicima omogućava izradu računa za različite načine plaćanja, evidenciju artikala i usluga, te pregled i ispis računa.

Korisnicima su na raspolaganju i funkcionalnosti skladišta/zaliha robe te definiranje složenih proizvoda s normiranjem zasebnih materijala sadržanih u krajnjem proizvodu.

Funkcionalnosti Vip blagajne unapređuju poslovanje u pogledu nadzora i kontrole troškova, s obzirom da je omogućena 0-24 satna kontrola nad potrošnjom i zalihama u skladištu.

Korisnici s virmanskim plaćanjima mogu definirati valutu, odgodu plaćanja te dodatne podatake koji se ispisuju na računu. Aplikaciju je moguće koristiti na Windows računalima te Android pametnim telefonima ili tablet uređajima uz instalirani mobilni printer i pristup internetu, dok cijena licence za Vip blagajnu, koja uključuje i održavanje aplikacije, mjesečno iznosi 60 kuna + PDV bez ugovorne obveze. Svaku licencu je moguće jednom godišnje staviti u sezonsko mirovanje u trajanju do šest mjeseci, a troškovi licence u tom slučaju mjesečno iznose 10 kuna + PDV.

korištenje aplikacija u cloudu

U slučaju da nemate uređaj adekvatan za korištenje aplikacije, Vipnet je za vas pripremio posebno povoljnu ponudu u svim Vip centrima.

Korisnik na otplatu na 24 mjeseca može odabrati smartphone i mobilni printer za 100 kuna + PDV mjesečno, tablet i mobilni printer za 120 kuna + PDV mjesečno te prijenosno računalo i statični printer za 140 kuna + PDV.

Također, korisnici mogu odabrati samo mobilni printer po cijeni od 60 + PDV mjesečno, odnosno žičani printer po cijeni od samo 40 kuna + PDV mjesečno.

 Vip app dizajner – nova Vip cloud usluga

„Web alat za brzu i jednostavnu izradu mobilnih aplikacija“

vip-dVip app Dizajner je nova Vip usluga namijenjena poslovnim korisnicima koji žele unaprijediti svoje poslovanje koristeći vlastite mobilne aplikacije.

Vip app dizajner omogućava izradu vlastitih mobilnih aplikacija na vrlo jednostavan način, u vrlo kratkom vremenu i za samo 250 kuna mjesečne naknade.

S ovim web alatom svatko može izraditi svoju mobilnu aplikaciju za Android i iOS mobilne uređaje. Sadržaj se slaže uz pomoć raznih dostupnih modula: vijesti, mjesta, događaji, fotografije, društvene mreže, radio streaming, audio podcastova i videozapisa.

Društvena komponenta sustava omogućava kreiranje vlastite društvene zajednice koja može međusobno komunicirati (kao na Twitteru), prijavljivati se na lokacijama (kao na Foursquareu) te prijateljevati (kao na Facebooku) i sinkronizirati listu prijatelja sa svih tih servisa.

Dizajn aplikacije vrlo je jednostavan. Sve što korisnici trebaju napraviti je uploadati nekoliko fotografija u različitim dimenzijama (za ikonu aplikacije, početnu sliku, zaglavlje i slično) te odabrati boju koja će se koristiti na različitim dijelovima unutar aplikacije.

Izgled aplikacije moguće je odmah provjeriti na mobilnom uređaju. Više informacija dostupno je na [email protected].

Vip app dizajner omogućuje svakom poslovnom subjektu, a posebno manjim tvrtkama i obrtima da unaprijede svoje poslovanje. Primjerice, omogućuje klijentima frizerskog salona da se preko aplikacije naruče na šišanje u slobodnom terminu koji im najviše odgovara, bez direktnog poziva, u svakom trenutku.

Vlasnici frizerskog salona kroz mobilnu aplikaciju mogu slati svojim klijentima kupone za razne pogodnosti ili informacije o aktualnim promocijama ili popustima na određene proizvode ili usluge.

Više informacija potražite na www.vipnet.hr ili na 091 77 00

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

networking doručak o prodaji_

Uz savjete ovih stručnjaka nećete imati probleme u prodaji

Prodaja je ključni element u opstanku svake tvrtke. Ipak, često zadaje muke. Organizacija efikasnog prodajnog procesa malim se poduzetnicima čini kao...