Moj kućni ured u spavaćoj sobi

Prednosti rada od kuće su neizmjerne. Prvo, da se razumijemo, to ne znači da ja sjedim u kući i ne mičem se iz kuće. Ne, nego radim od kuće, što znači da ne moram nigdje putovati da bi radila. U grad idem samo na sastanke.

Nema dolaska s posla pa brzo natrag van voziti djecu na aktivnosti…sve se usklađuje, što znači da nema podjele između života i posla, već integracija života i posla, igre bez granica:-).

Kućni ured ne traži posebnu sobu

Naravno da tu ima i nedostataka. Kad sam počela raditi od kuće, prvo sam radila u dnevnom boravku. I tada sam zapravo ušla u “problematiku” kućnog ureda. Moraš imati neko svoje mjesto, na kojem ti barem stoje papiri, da nisu razbacani po cijeloj kući. Čudim se kako mi je kompjuter preživio te početke, da nisu povukle stolnjak…

Budući da ja moram zbog djece biti mobilna i za njima hodati s kompjuterom po cijeloj kući, ne isplati mi se uzeti cijelu jednu sobu za kućni ured. Kad je neka cura bolesna, želi gledati tv u dnevnom boravku i ja idem dolje s njom. Sad u proljeće otvara mi se još jedno “radno mjesto”, vani na dvorištu, jer kad dođu iz škole/vrtića moraju malo biti vani.

Kućni ured u spavaćoj sobi

Kao najlogičnije rješenje za moj kućni ured ispostavila se spavaća soba, koja ima slobodan jedan zid.

kućni_ured_u_spavaćoj_sobi_1

Radni stol i polica su popunili prostor kao da su rađeni po mjeri. Htjela sam bijeli namještaj da odgovara sa ostatkom kuće i da da kontrast sivom ormaru i crnom krevetu. To i nije najpraktičnije rješenje jer se na bijelom namještaju vidi svaki komadić prašine (tako mi je u cijeloj kući, troje djece, plus tragovi ručica posvuda…:-)).

Ne znam koja boja namještaja je najzahvalnija, vjerojatno neka bež ili smeđa boja, sa crnom je isti problem kao i sa bijelom.

kućni_ured_u_spavaćoj_sobi_2

Svjetiljka i ostali dodaci za stol su crni i sivi, za kontrast. Šteta što kod nas nema za kupiti nekih “fancy” dodataka za kućni ured…Ono što mi još definitivno nedostaje je ladičar ispod stola, imam previše papira.

Zatim hoću bijeli čupavi tepih na sredini sobe i neku “fancy” stolicu, recimo prozirnu,  koja će vjerojatno biti užasno neudobna:-).

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više