Krenuli smo prema kontinentalnoj Hrvatskoj, održan je ljetni party powered by Somersby u Varaždinu!

Nakon što smo priredili odlične ljetne partyje u Zadru, Splitu i Opatiji, bilo je vrijeme da krenemo prema kontinentalnoj Hrvatskoj kako bismo napravili odličnu zabavu i u drugim gradovima Hrvatske. Ljetni party powered by Somersby održan je u Varaždinu na terasi Park Boutique Hotela.

Kako bi gošće u potpunosti uživale u ljetu pobrinuli su se Somersby koji je već naše tradicionalno ljetno piće i Hidra up za pravo osvježenje u večernjim satima.

Park Boutique hotel je osigurao fine zalogaje koji su odisale tradicijom varaždinskog kraja.

Na ovogodišnjem ljetnom partyju Automobil Lončar predstavio je 3 modela: 2008 electric, 3008 hybrid i 508. Direktorica Janja Lončar pozdravila je sve prisutne gošće i u kratko predstavila svoju obiteljsku tvrtku koja je pravi primjer ženskog poduzetništva i nastavka obiteljske tradicije u varaždinskom kraju. Tijekom večeri održana je i tombola u sklopu koje je jedna gošća osvojila vikend s Peugeot e-2008!

Svaka uzvanica kući je ponijela i bogati goodie bag s poklonima tvrtke Automobil Lončar, Francka, Sana delikatese, Pika Vrbovec, Argete i Hidrom up.

Foto: Ivica Jeremić

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

plave vrećice

Godina dana ZG vrećica. Evo kako uštedjeti na ‘plavim vrećicama’

Već je godinu dana prošlo otkako je u Zagrebu na snagu stupilo obvezno odvajanje miješanog komunalnog otpada u ZG vrećice. Ovo...
- Advertisment -